Minä

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Uudistuksia blogissa, hihi.. Ja nyt on laitettu sitten myyntiin tavaroita, vaatteita,tuoksuja yms. Check it out

Hei kaikki ihanaiset pupuset. Suuri ärtymykseni on poissa blogi uudistuksien myötä. Itse diggailen tästä tosi paljon, mutta sehän ei ole tärekintä, vaan se mitä te tykkäätte. Eli jos nyt vaikkapa VAKKARI lukijat, ja miksi ei myös muut voisivat kommentoida teksti tyyliä/fonttia, onko huono??? Saako selvää??? Minusta se oli nii söpö ja tyttömäinen, että oli pakko vaihtaa =)

Toinen jutska. Minun Fashion kirppis on poissa. Ja sivusta löytyy tuollainen typyn kuva ja sitä kuvaa kun painaa hyppää minun huuto.net sivulle josta löytyy nytten tuoksua, vaatteita ja koruja. Lisäilen sinne kaikkea aina mahdollisuuksien tullessa lisää. Nimittäin tuolla kuitenkin on vaikka mitä pois menevää, on Modströmin aivan yli siisti mekko joka on valitettavasti liian iso, on nahkamekkoa, on takkeja, saappaita kynsilakkoja yms. Joten käykää ihmeessä aina aika ajoin zekkailemassa.

Mutta nyt itse asiaan   rakkaat lukijani, saatteko selvää enään blogistani? Oliko vanha mallini parempi??? Nyt sitä kommenttia ja mielipidettä tarvittaisiin. Kiitos näin etukäteen jo, I count on you Babes!!!!

Ja vielä lopuksi kaikille naisille 3 kerran oikein hyvää naistenpäivää, sekä naisille ja miehille oikein hyvää laskiais tiistaita. Ja nyt kaikki kynnelle kykenevät kommentoimaan, ex jeh ;P 

Tässä vielä meille naisille vielä, arjen supersankareille( Ootte te miehetkin kovii =D )

 
Mitä tahansa annat naiselle, hän tekee siitä suuremman. Anna hänelle spermaa,hän tekee vauvan. Anna hänelle talo,hän antaa sinulle kodin. Anna hänelle ruokaostokset,hän antaa sinulle aterian. Anna hänelle hymy,hän antaa sinulle sydämensä. Hän moninkertaistaa ja laajentaa mitä hänelle annetaan. Joten jos annat hänelle yhtään sontaa, valmistaudu saamaan tonni paskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti