Minä

torstai 17. maaliskuuta 2011

Nyt meni vähän reisille!!!

No nii jumppimaan piti mennä =) Meni vähä metsää alku, kun meikäläisellä oli aivan törkeä nälkä. Olin kyllä Mikolla, että olisin varmana voinut syödä täälläkin, mutta en viitsinyt/kehdannut, joten ehdotin Tiialle, että näkisimme aikaisemmin ja söisimme. Tiia suostui ehdotukseeni, ja niinpä me näimme Pitskun Satsin läheisessä ravintolassa.

Palvelu oli yhtä nopeaa kuin etanan pikajuoksu. Eli hidasta kuin helvetti. No söimme siinä, kun huomasimme, että emme kyllä tule ehtimään core tunnille millään =/ Noh, mutta reippailimme sentään ravintolalta salille, ja sitten menimme hetkeksi ennen Balance tunnin alkua laitteisiin hillumaan. Eli resille meni, eli vanhanaikaisesti kävi. Ruoka/nälkä voitti pienen osan treenistä =/

Vihdoin Balance alkoi. Ja voi pettymys. Tuntui että ohjaaja veti juosten kusten sen läpi, ei jäänyt hirveen positiivinen fiilis, noh, mutta huomenna olisi tarkoitus töiden jälkeen mennä suoraan salille. Ja jos hyvin käy, niin mietin että voisin käydä jollain tunnilla, sekä tekemässä sali treeenin =D Mutta kattoo onko huomenna rikki ja meneekö vain tekemään sali treenin.

Nyt tää typy lähtee kattoo Sons of Anarchya... See ya later babes!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti