Minä

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Kaunis miten päin vaan, vaikka mitä tekisi, ja lahjakaskin: Shannyn Sossamon

Ensimmäisen kerran taisin nähdä Shannynin elokuvassa ritarin tarina. Missä oli myös erinomainen edesmennyt näyttelijä Heath Ledger.


No joka tapauksessa siitä asti hän on  ollut yksi kaunneimmista naisista jonka tiedän, ylempänä siis kuva Ritarin tarina elokuvasta.

 

Shannyn syntyi 3. lokakuuta Honolulussa, Hawajilla. Hän ponnahtii juurikin silmilleni Ritarin tarina elokuvan myötä ja itse teki myös läpimurtonsa tämän leffan myötä. Mielestäni hän on erittäin hyvä näyttelijä, ja kuten olenkin jo hehkuttanut niin erittäin kaunis, rakastan hänen luonnollisuuttaan, vaikkakin ns. meikattunakin hän on hyvin kaunis, ja uskalias. Ai miten niin uskalias, noh kun minä olen jo tässä erittäin pitkään jo halunnut lyhkästä tukkaa, mutta ei minulla ole vaan rohkeutta. Noh, mutta hänelle sopii tukka kuin tukka.

En tiedä millaisia leffoja porukka katsoo, mutta hän on tosissaan esiintynyt mm. ritarin tarinassa, 40 päivää ja 40 yötä Josh Hartnettin kanssa, sekä Kiss kiss Bang Bang, joka taisi tulla nyt viikonloppuna töllöstäkin.


40päivää ja 40 yötä leffasta


Kiss kiss Bang bang leffasta.

Sossamonin valloitus ei ainoastaan ole näytteleminen. Hän on malli, tanssija ja artisti myös näyttelemisen lisäksi.







Kun tässä nyt lisäilen näitä kuvia, niin katsokaapa oikeeasti noita sen hiuksia. Mä voisin helposti ottaa minkä vaan mallin, jos en olis tällänen jänishousu. Noi kaikki on niin siistejä!!!!

Shannynilla on yksi poika ja hän on naimisissa.





 Alkujen aluksi Shannyn oli psyke bändissä rumpalina hänen siskonsa kanssa, mutta jätti bändin taaksensa ja alkoi keskittymään näyttelemiseen.




Ja nyt tähän loppuun voisin tehdä Gallupin mihin te äänestätte. Äänestäminen tapahtuu kommentoimalla. Eli ensimmäinen kysymys: Leikkaanko tukkani lyhkäsemmäksi??? Ja jos leikkaisin, olisiko tuossa yksikään hyvä malli, ja jos olisi, niin mikä noista???????

Ps. En mä uskalla kuitenkaan... Kuten sanoin piti oikeasti jo joskus aikoja sit leikkaa mut en vaan uskalla, mut katsotaan jos nyt joku ihme tapahtuisi =D









Tarkkailkaa siis tukkaa...  Saa muutenki ihastella, niin kaunis....





Sori ku näiden joidenkin kuvien laatu oli ihan kakka. Pliis forgive me babes.

Ja muistakaas nyt kommenntoida niin voidaan hullutella mulla. Sit jos kävisikin ihme, ja leikkaisin tukan, voisitte nauraa räkäsesti ku muistuttaisin apinan ja pojan risteytystä, eli palkkioksi olisi vuosituhannen naurut =D
Hei mut oikeasti, mä haluaisin joku päivä pitää jonku arvonnan, hmm.. Vois vähä sumplia et mitä, täh häh, noh nii.. Tiiättekö =) 

KOMMENTOIKAA!!!!! Ja huippu hyvää päivän jatkoa kaikille teille raksu naksuille!!!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti