Minä

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Minun päivä, ja teidän päivä: HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ!!!! Siivousta ja oksennusta..

Aamu alkoi hyvin. Heräsin tosissaan ajoissa, pientä häslinkiä kotona, niin kuin yleensä tuppaa olemaan nämä aamut. Mutta mahtavaksi aamun teki se, että sain heti aamusta viestin jossa toivotettiin hyvää naistenpäivää lämpimin sanoin. Noh, keneltä muultakaan tämä olisi ollut kuin Mikolta =) Siinä innoissani tekstailtuani hetken, ja ulkovaatteet päällä olimme juuri astelemassa ulos pikkumiehen kanssa, eli Alexin kun poika ryynäsi eteiseen. Sen verran minäkin tiedän, että tuolloin ei voi lasta viedä tarhaan Katselen tämän päivän siis lentääkö laatta uudestaan, ja jos ei, niin huomenna tarhaan.

Tämän päivän olen päättänyt pyhittää siivoamiselle. Ja niin siis tapahtukoon. Ongelmana on nytten, että minun pitäisi mennä käymään apteekissa, sekä kaupassa, mihin en nyt oikein viitsi lähteä jos mini mies alkaa sinnekkin byyttailemaan.

Mikko ja minä olemme taas viettäneet paljon aikaa yhdessä. On ollut mukavaa. Olemme myös keskustelleet paljon kaikesta, vaikeistakin asioista, mutta puhe on tullut tarpeeseen. Olemme selvittäneet paljon asioita. Minä olen aika mustasukkainen ihminen, kuten myös Mikko mies. Luulen, että suurin osa siitä johtunee luottamus pulasta. Mutta, ehkäpä juuri tällä tavalla, hengailemalla ja puhumalla vaikeistakin asioista saisimme sen kasvatettua. En ole niinkään miettinyt tulevaa, koska en halua ottaa siipeeni. Tottakai tiedostan, että rakastan ja haluan hänet. Ja vaikka kuulostaisin itserakkaalta niin tiedän kyllä että hän tuntee samoin. Ehkä emme ole rikkoneet niin paljoa kuin luulimme, eikö tämän pitäisi muutenkin tarkoittaa jotain, kun emme vain pääse toisistamme eroon, emmekä halua. I go with the flow, and i let myself to love him and hope something more, even though it might not be so smart, but who cares, i'm not smart anyway, and I rather love and fight with him, than be with anybody else...


Mikko puhui myös tänään, että tulisi "kahville" tänään. Saa nyt nähdä ku raukka on nukkunut vain sen 1,5h ja hänellä on työpaäivän lisäksi vielä sali O_o

Naiset kunniaan tänään tosissaan!!! Naisten päivänä juhlitaan meitä, jei!!! tämä päivä tosissaan menee Naisten hommia tehdessä: siivousta, lapsen hoitoa ja ruoan laittoa... Mahtavaa naisten päivää teille kaikille IHANILLE NAISILLE!!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti