Minä

torstai 17. maaliskuuta 2011

Sellon Sembalot ja sen anti/LÖYDÖT =D

Tänään heräsin kiltisti puoli 7, bujaa, kyllä pääsin jopa ylös. Siitä tein Allulle aamupalan ja itselleni keitin kahvit. Katsahdin kelloa ja siltikin tuli kiire =D Paras lähdöissäni on se, että kun kiire iskee, minulle tulee aivan kauhea paniikki, ja kun paniikki iskee niin minä alan toheltaa ja sähläämään ihan huolella!!!! Noh olimme jo ulkona kun tajusin mennä tarkastamaan kahvinkeittimen, noh päällähän se oli!!!! Uusi yritys, ei sitten olinkin hukannut puhelimeni. Joka oli jäänyt kahvinkeittimen sulkiessa kahvinkeittimen vieree. Noh vihdoin onnistuttiin pääsemään ulos asunnosta. Toivottavasti siis mitään ei jäänyt.


Hyvää huomenta toivotti kuppini mun, ja hymyili somasti perään =D


Tarhan viennin jälkeen suunnistin suoraan töihin. Matkalta nappasin yhden kuvan, koska se oli niin jännittävän näköinen paikka =D Yes, I know I'm weird...


Töiden jälkeen tajusin, että sieltä oli vain 10min matka Selloon. Ei siis muuta kun SEMBALOIMAAN =D

Sellossa kävin useassa liikkeessä. Aivan heti kävin Seppälässä, koska bloggaaja Anna
oli löytänyt Seppälästä aiva TÖRKEEN HIENOT nahkalegginssit, joita itsekkin olen tässä metsästänyt jo kauan. Ei siis millaisia tahansa, vaan matta pintaisia. Aaaahhhh<3 Kysyin myyjältä onko heillä niitä enään, vastaus oli ei =( Siitä murtuneena lähdin Henkkikselle  ja löysin aivan sairaan hienon, ja söpön liivin =D Ainakin minun mielestä, söpöintä oli että röyhelö osuus on harsomaista/sifonkimaista.


Eli nyt vihdoin pääsi Tiian antama lahjakorttikin käyttöön, kaikista parasta oli, että sinne jäikin vielä rahaa =D Ou jeah!!!!

Siitä menin Gina Tricottiin, enkä löytänyt mitään, paitsi koruja, joten juoksin ulos, sillä ne ovat nykyään törkeän kalliita. Sieltä suuntasin Rivercoon, etsimään nahkalegginssejä, ei löytynyt, mutta löysin aivan yli siistin sifonki paidan joka sopisi täydellisesti.... Saatte tietää kohta. No sieltä poistuttuani, kävin vielä Lindexillä, siellä ei ollut kuin yhdet nahkalegginssit, jotka maksoivat 19,95, eivätkä olleet mattapintaiset =( Jäin kuitenkin kiertelemään, ja tykästyin yhtiin toisiin legginsseihin, mitkä olivat vain 7e!!!!! Lähdin kiertämään lasten osastoa jos sieltä löytyisi Allulle jotain kivaa, kun näin NE!!!!!! 122cm pitkät täydelliset nahkalegginssit, MATTAA!!! Aivan oikein, pienuudesta on joskus hyötyäkin. Ostinpa sitten lasten osastolta ne legginssit =D En tietenkään koko 122cm vaan 170cm  =D Mutta maksoi vain 14,95e, ja näihin legginsseihin olisi sopinut niin täydellisesti se Rivercossa ollut Sisterpointin sifonkinen näytekappalepaita. En vaan viitsinyt enään hakea, kun en minä mikään miljonääri ole =( NNYYYYYYHHHH!!!! Kattoo jos lauantaina vaikka hakisi sen... 


Tämä tyttö lähtee nytten jumppimaan Tiian kanssa, joten palataan illalla vielä uudestaan!!!!! Hauskaa päivän/illan jatkoa!!!!

Ps. Only ja Vertsi oli suuri pettymys. Hintasirkuksesta Forumista löysin aivan ylihienot sortsit( TOSI AIKUISMAISET,WHAT'S WRONG WITH ME??? ) ja ne oli alennettu 50%, en kuitenkaan ostanut. Sellossa ne oli normaalihintaiset???? Ja useat pikkulaukut mitkä oli Helsingissä jo alessa oli Sellossa normihintaisena... How weird is that???

No nii, nyt mä lopetin oikeasti =D

2 kommenttia:

  1. No onneks löyty sentää jotku saman tapaset :) ihanat ostokset :)

    VastaaPoista
  2. Joo noi legginssien kuvat on nyt huonot, mut ihan samanlaiset. Kävin nimittäin vielä myöh. siel Seppälässä niin oli niitä nahkalegginssejä jäljellä!!!! Mut saman hintaiset olis ollu, niin ei väliä. Kiitos kovasti =)

    VastaaPoista