Minä

lauantai 19. maaliskuuta 2011

Mitä tänään??? Mitkä vaatteet??? Eläimelliset kuvat päivänasusta ja muuta =P

Eilen valvoimme aikas myöhään Mikon kanssa. Heräsin joskus yhdeksältä Tiian soittoon, olin aikas pirteä ja skarppi, mutta kun katsoin sänkyyn, siellä nukkui Mikko ja hänen kaikkunsa näytti niin houkuttelevalta. Niinpä menin sinne, ja tuloksena oli että heräsimme aiiiiiiivaaaaan liiiiaaannnn myöhään!"!!!! Noh, sinällään ei ollut kiire mihinkään, eikä muuta tehtävää, kuin sali ja Taco ainesten ostaminen. Tästä taco illasta on tullut meille jo perinne =D Mikä käy minulle koska ne ovat aivan vastustamattoman hyviä =D vihdoin aamupalan syötyämme ja hetken oleilumme jälkeen puimmekin päälle ja suuntasimme kauppaan.



Kauppaan menossa....

Kun tulimme kaupasta olikin aika syödä taas. Minä söin välipalaa, koska tacot on iltaa varten. Välipalaksi söin Ehramin rahkaa, sekä paloittelin sekaan omenaa ja banaania.



Ruoan jälkeen on aina mukava istua hetki, että ruoka sulaa. Heti kun tarpeellinen löysäily oli tehty, päätin, että olisi aika ottaa päivänasusta kuvat =D 


 Pitkähihainen ja pitkä trikoopaita: Gina Tricot, Liivi: H&M, Nahkalegginssit:Lindex lastenosasto

 No näin viikonlopun kunniaksi, päätin, että tässä samalla voin hiukan viihdyttää teitä, päivänasullani:

GORILLA =D

SIMPANSSI =D

Sitten taas löysäilimme hetken kunnes Mikon oli lähdettävä salille, ja tällä aikaa minä valmistin taco ainekset valmiiksi =)

Noh niin pupset, oikein hyvää viikonloppua, NAUTTIKAA mitä ikinä teettekin. Mäpäs lähden nyt nauttimaan tosta miehestä, sekä hyvästä ruoasta, ja kaikesta muusta mitä ilta tuo tuollessaan!!!! Have fun babes!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti