Minä

maanantai 7. maaliskuuta 2011

Leffailua ja pelleilyä lauantaina... 127h oli näkemisen arvoinen!!!!!

Lauantaina tiesin jo että en rilluttelemaan lähde sillä, minun piti sunnuntaina mennä kirpputorille. Ystäväni Tiian kanssa tuli sitten puhetta jos me vaikka menisimme katsomaan stand-uppia. Kaikki esitykset olivat täynnä niinpä päädyimme leffailuun. Näimme toisemme vähän jälkeen 10:n Tennispalatsin edessä.

Tutustuin Tiian entisessä työpaikassani. Tiia on iloinen ja aivan ihana muumisilmä. Hän on ehdottomasti yksi parhaimmista ystävistäni. Olimme kerran työporukalla Virossa, Tiia ja minä emme juoneet reissulla mitään, muut eivät meitä uskoneet, sillä halailimme nukkeja, ja otimme vaikka mitä ihmeellisiä kuvia reissusta, muut luulevat varmana edelleenkin, että olimme juoneet. Ei, emme olleet, meillä oli selvä päivä, joka oli mahtava juurikin siksi, että pystyimme hassuttelemaan ilman alkoholia, nauroimme katketaksemme... Eli olemme melko samanlaisia kyseisen tyttösen kanssa =D Hän on mahtava iloinen ja energinen, aina valmis =)




Saimme ihailla myös katutaidetta =)

Leffaksi valitsimme tosissaan 127h, se oli katsomisen arvoinen. Todella hyvä, mutta silti saa viidestä tähdestä minulta vain 3 ja puoli.


Leffan varaamisen jälkeen, kävimme makuunissa, ja aloimme vähän pelleilemään tosissaan =D






Leffan jälkeiset tunnelmat on kyseessä viimeisessä kuvassa =D

Erittäin hyvä näyttelijä suoritus James Francolta. Leffa oli todella hyvä, välillä olisi toivonut lisää actionii mut, näinkin se meni oikein hyvin.

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo turkoosi huivi!:) Upea väri.

    VastaaPoista
  2. Juu niin on, ja tuolta neidiltä löytyy vaikka mitä maailman mageimpia juttuja tuotu ympäri maailmaa. Ehkä joku päivää teen postauksen Tiian vaatekaapin sisällöstä =)

    VastaaPoista