Minä

lauantai 12. maaliskuuta 2011

Hullun hassut ja värikkäät kynnet, kuten fiilis =D

Halusin tosissaan tänään tehdä vähän kattavamman setin tästä kynsien laitosta ja lakkauksesta. Akryylikynsiin tarvitsee jonnin verran aineksia :




Eli tässä nyt oikeastaan kaikki mitä tarvitaan: Dehydrator, Primer,K- Monomer, itse akryyli jauhe K- Polymer, tipit, ja tippien leikkaukseen tippi sakset. Unohtamatta viiloja: White Turtle, Yellow Alligator, Red Piranha ja Funny Pengun.

WHITE TURTLE & DEHYDRATOR:
Kun olen ensiksi siis viilannut White Turtlella kynnen pinnasta kiillon pois, ja leikannut lyhyeksi, sitten tökkään siihen dehydratoria. 
TIPIT:
Sen jälkeen valitsen sopivat tipit.
LIIMA & TIPPI SAKSET:
Otan liiman ja laitan sitä tipin kontakti pinnalle ja aloitan liimaamiseen omaan kynteeni. Yleensä liimatessani lasken päässä 15sta, jotta liima varmasti pysyy ja ehtii kiinnittyä omaan kynteen. Sen jälkeen leikkaan kynnestä sopivan pituisen.
YELLOW ALLIGATOR & PRIMER:
Sen jälkeen viilaan tipin rajan pois näkyvistä ja laitan Primeria omalle kynnelleni, ja annan sen kuivua 2min.
MONOMER & POLYMER
Sitten alkaakin itse kynnen teko. Kostutan pensselin Monomeriin, otan turhat nesteet pois, ja otan Polymer jauhetta pensselin päähän, tehden jauheesta pallon muotoisen. Aloitan massan laiton kynnen alaosasta, eli sieltä missä Lunula sijaitsee(omassa kynnessä oleva puolikuu). Massaan kynnen, ja keski kohtaan kynttä(Stresspoint) tulee enemmän massaa, kuten varmaan moni on huomannut, kynsi on kaareva aina.
YELLOW ALLIGATOR & RED PIRANHA
Muotoilen ja viilan kynnen keltaisella viilalla, eli Alligatorilla. Jos pituus onkin liian pitkä, ja haluan lyhentää sitä, käytän punaista viilaa, eli Piranhaa.
FUNNY PENGUN
Viimeistelen ja tasoitan kynnestä röpelöt Pengun viilalla. Vuola kynsi on valmis!!!

Seuraava vaihe riippuu aivan siitä, jätänkö kynnet ns. Luonnollisiksi, vai teenkö lakkauksen.
LUONNOLLINEN:
Otan kaapista kynsiöljyä(josta unohdin ottaa kuvan =) ) Sekä kiillotus viilan jossa on 3 eri puolta. Laitan öljyä ja kiillotan kynnen kauniiksi.
LAKATTU:
Valitsen lakat, teen jotain mitä mieleen tulee, laitan ehkä timanttejakin jos siltä tuntuu ja loppu tulos on mikä on.




Näillä tein tällä kertaa. Luonnossa kynnet näyttävät mielestäni todella hauskoilta, mutta kuvissa mielestäni melko kauheilta, näin suoraan sanottuna =D Mutta joka tapauksessa nappasin kuvat lakkauksista, ihan reilusti saa antaa palautetta, vaikkakin negatiivista, kaikki käy, ja otan kaiken rakentavana kritiikkinä =D Kuitenkin haluan tuosta ns. sinisestä sanoa, että se oli ehkä turhan tumma, olisi ollu kivempi joku todella haalea ja kirkas turkoosi, niin se olisi käynyt paremmin. Mutta juu mielipidettä reilusti vaan kehiin!!!!!

PS.MUA OIKEASTI HÄVETTÄÄ MILTÄ NÄÄ KUVAT NÄYTTÄÄ, LUONNOS PALJON KIVEMMAT =D Selityksen makua =P Ei kai, ihan oikeasti, ja pakko vielä sanoa, että useat käyttääkaikkia muotteja yms, mä teen kaiken siis ihan vappaalla kädellä(JA SEN KYLLÄ HUOMMAA =D )




Tuollaiset noista nytten tuli.

Lisään illemmalla uuden hajuveden ja siihen kuuluvan vartalovoiteen huuto.nettiin, käykää zekkaamassa.
JA OIKEIN HYVÄÄ VIIKONLOPUN JATKOA MURUSET =D

4 kommenttia:

  1. joo itekki olin nii ilonen ku löyty noi hyvään hintaan :) upeet kynnet!

    VastaaPoista
  2. Siis joo tosi edullisesti lähti!!! Arvaa lähenkö mä metsästää Seppälät läpi =P Hei kiitos kovasti <3

    VastaaPoista
  3. Ihanat kynnet! Ja tossa seuraavassa postauksessa (olikohan seuraava :D) TOsi kiva paita!! :)

    VastaaPoista
  4. Hei kiitos tosi paljon, kummastakin =D

    VastaaPoista