Minä

tiistai 22. maaliskuuta 2011

Kesä KUNTOON, TIMMIKSI ja musta tulee KESÄKISU =D Miau

Kun Alex oli viety tarhaan, oli aika reippailla salille. Innoissani vaihdoin vaatteet, ja kun pääsin itse salille, huomasin, että siellä ei juuri muita ihmisiä ollutkaan, mikä sopi minulle mainiosti, koska nyt uskaltaisin testailla laitteita joita en ole ennen testannut =D Ouh jeah.

Aloitin treenin reippaalla 15min crosstrainer lämmittelyllä, mikä lämmensi hyvin sillä hiki lensi jo tässä ollessa huolella.

Seuraavaksi siirryin tekemään 3 eri vatsa liikettä. Vatsa rutistus, sivuvatsat/kyljet sekä vatsa/reisi. 
Olisiko kenelläkään oikeasti vinkkiä, miten vatsan saa aivan timmiksi, ja nopeasti. Olen nyt Alexin syntymän jälkeen yrittänyt, vaikka mitä, ja mikään ei tunnu tehoavan. Tuntuu pikemminkin, että mitä enemmän vatsoja teen, sen isommaksi vatsa kasvaa =D

Vatsarutistus 25kg 3x30
Kyljet/Sivuvatsat 5kg 3x30
Vatsa/Reisi 30kg 3x30

Sitten siirryin tekemään alselkää. Sieltä ajattelin ensimmäistä kertaa testata tällä salilla ylätaljaa.

Alaselkä 20kg 3x30 ( Olis pitäny laittaa enemmän jäi harmittaa =( )
Ylätalja 20kg 3x20


Tuossa siis ylätalja vehje

Epäkkät 20kg 3x20

Sitten olikin jalkojen vuoro...
Sisäreisi 25kg 3x30
Ulkoreisi 25kg 3x30
Peppu 20kg 2x20-30
Takareisi 15-25kg 3x20
Etureisi 15-25kg 3x20

Viimeisessä liikkeessä, eli etureidesä, oli 89% varma, että reisilihakseni repeää =D Hahahahhaha... Eli saa nähdä pystynkö huomenna kävelemään, vaikka kiltisti tietty treenin jälkeen venyttelin. Kokonaisuudessaan treeniin meni 1h ja 15min.

Unohdin tietty kotoolta ottaa itselleni palkkarin mukaan joten jouduin ostamaan satsilta tämmösen paluttavan.


 Kotoolta minulta itseltäni löytyy siis tätä, Hera hommelia =D


Salilta käppäiltäessäni, oloni oli mahtava ja energinen, ei edes kärhämä sen yhden ukkelin (Mikon) kanssa jaksa mieltä painaa, kuitenkin tämän kärhämän aikana on tullut huomattua, että meillä on siis aivan eri näkemys asioista. Ei sen kummempaa. Tai mä en stressaa sellaisesta, jos on mogannu on mogannu, ja jos toista häiritsee se niin sitten puhutaan. Eikö se niin homma yleensä pelitä. Keskustelemalla selvitään vaikka mistää =D

Tuo taivaallinen  auringon paiste saa mieleni niin hyväksi. Aaaahhhh ihanaa. Kohta onkin työhaastis, eli vaatteiden valintaa, meikkausta ja sit se on menoks =D 



Huomaako tossa tota auringon paistetta ??? =D

PS. TÄNÄÄN SULKEUTUU HUUTO.NETISSÄ MYYTÄVÄT KOHTEENI, KÄYKÄÄ ZEKKAAMASSA!!!!!!
PPS.JA NYT VINKKEJÄ TOHON ALAVATSAN ALUEELLE, MITEN MÄ SAAN MUN MASUN KUNNON PYYKKILAUDAKS =D
PPPS. OIKEIN HYVÄÄ PÄIVÄN JATKOA MURUT!!!!!

2 kommenttia:

  1. Tohon vatsalihasasiaan: muista jännittää vatsaa (vetää hieman sisäänpäin) tehdessäsi vatsalihaksia, ettei ala pömpöttää. Perinteiset lankku (eli kyynärpäät ja varpaat maassa, staattinen pito), sekä varsinkin vinojen vatsalihasten treenaus kiertoliikkein vaikuttavat vatsan ulkonäköön. Tietenkin jos masussa on rasvakerros taikka nestettä päällä, lihakset eivät näy, vaikka olisivat hyvässäkin kunnossa, joten aerobista intervalleina mukaan. :) Yks "asskick"-liike on voimapyörä. Suosittelen!!

    VastaaPoista
  2. Juu lankku on ihan mun kesto inhokki, sitä tulee tehtyä =) Onko se voima pyörä sellainen, jonka mukana rullataan maata pitkin??? Oon nimittäin miettinyt sen ostamista =) Suuret kiitokset <3 Kuka ikinä oletkin!!! =)

    VastaaPoista