Minä

tiistai 1. maaliskuuta 2011

She's HOT,SEXY,STYLISH and I love her, Rihanna

Minun ehdoton yksi kauneusihanteistani on Rihanna. Hän ei pelkästään ole kaunis, vaan rakastan myös hänen tyyliään <3

Elikkä tämä yli seksikäs ja yli kaunis olento, on minua 4-vuotta nuorempi, mikä tekee hänestä siis 23-vuotias, hän syntyi Barbadoksella. Damn,  niin nuori ja niin kaunis. Hänen ensimmäinen singlensä julkaistiin tosissaan 2005, ja siitä asti neitokainen onkin ollut pinnalla  erittäin paljon.



Tässä todellakin Rihannasta kuva 2005.  Hän julkaisi tosissaan ensimmäisen singlensä Pon de Replay tänä uonna kuten myös ensimmäisen levynsä Music of the sun.


Tässä Rihanna vuonna 2006 Bet Awardsista.

2006 vuonna Rihanna myös julkaisi toisen levynsä: A Girl Like me. Tältä albumilta S.O.S oli ensimmäinen sinkkujulkaisu, mikä menestyikin kivasti. Toinen sinkku oli Unfaithful, mikä ei pärjännyt yhtä hyvin kuin edeltäjänsä, mikä on minusta outoa. Sillä minä pidin ainakin enemmän Unfaithfulista.



                                               2007 Clive Davis Pre-Grammy Awards Party

2007 vuonna Rihanna julkaisi  albumin: Good Girl Gone Bad. Tältä levyltä irtosi enemmänkin sinkkuja: Umberella, Shut up and Drive, Don't stop the music ja Hate that I Love you....


                                                          
                                                            Rihanna - MTV VMAs 2008

Tässä kuvassa Rihannalla alkaa olee jo selkeästi se tyyli mistä minä diggailen eniten. Vuonna 2008  rihanna käväisi Suomessa lauleskelemassa meillekkin ja lämmittämässä sydäntämme ja mieltämme. Sinkkuja neidiltä ilmestyi myös: mm. Rehab ja Disturbia



Tässä Rihanna 2009. Halusin ottaa tähän esille muutaman "arki" kuvan, koska hänen tyylinsä näissäkin on minusta aivan upea. Vuonna 2009 Rihanna julkaisi levyn Rated R, ja sinkkuja tuli mm. Russian Roulette.





Vuonna 2010, Rihannan asut sen kuin niukentuivat ja tulivat särmikkäämmiksi. Itse pidän hänen esiintymis asuista sekä arki vaatteista. Hän osaa ja pystyy kantamaan vaatteen kuin vaatteen upeasti.  2010 hän julkaisi levyn nimeltä Loud, jonka ensimmäinen single oli Only Girl  (in the world).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti