Minä

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Illan viettoa/ JUOMISTA, ILLAN ASU, sekä muuta höpinöitä....

ANTEEKSI aivan kauheasti, jäi vähän eilinen postaus tekemättä. Me siivosimme Annikan kanssa erittäin paljon, ja hiukan myöhemmin asunto olikin samanlainen =D Mutta ainakin siivosimme.Alexin tarhakaverit asuvat samassa talossa ylemmässä kerroksessa, ja he tulivat  tänne leikkimään, minä paistoin kilttinä äitinä lapsille lettuja, ja kaikilla oli mukavaa =D

Alex oli pyytänyt että pääsee Sannalle, ja Annika oli kysynyt lähtisinkö hänen kanssaan hänen siskonsa syntymäpäiville. Sanna oli erittäin mielissään siitä, että pääsi leikkimään Allun kanssa, muutenkin ajattelen Sannasta, että hän on kuin Alexin kummitäti, tai joku johon hän voi aina luottaa. Hän on ollut Alexin elämässä aina, ja hän, ja hänen perheensä tykkää juuri pyytää Alexia kaikkialle. Viime kesänä Sannan isä ja äiti pyysivät Alexia uimaan naapuriin, nyt Sannan äiti ja Sanna vievät Alexin teatteriin. Niinpä Sanna tuli hakemaan Alexin ja me lähdimme Annikan siskolle. Tässä vähän kuvaa eilisestä asustani.



 Mutta missä on mun niska =) Muahahahahhah...
 

Eli tosissaan päälläni on pantterihuivi, tuubi toppi H&M, farkkuhame kirppislöytö =), nahkaleggarit Lindex, pantterisaappaat Ellos..

Tällä varustuksella sitten jatkoimme eteenpäin. Pääsimme Annikan siskolle, joka oli aikas hyvissä maisteissa, ja hereillä oli 1 tyyppi Annikan siskon lisäksi, 2 muuta olivat jo sammuneet. Siitä menimme Annikan siskon naapuriin, koska hän oli myös Annikan ystävä ja hänelläkin oli synttärit. Siellä oli erittäin mukavaa, ja leppoista. Ihmiset olivat ystävällisiä ja ottivat avosylin vastaan. Tarjolla oli vaikka mitä, boolia, mojitoita, sipsiä, ruokaakin ja kakkuakin olisi ollut, mutta olin tyytyväinen, että oli mukavia ihmisiä, mutta maistoin kyllä silti vähäsen sipsejä ja boolia =D Hihihih...


Mojito


Kun lähdimme, minulla tuli yllättävä selkä kipu. Siis aivan törkeä, sattuu häntäluun kohdalle, en oikein tiedä mikä on vialla. En muutenkaan pystynyt enään pitämään hauskaa, vaikka oli ihan ok, mutta jouduin pitää huolta tosta yhdestä känniääliöstä. Eli en voinut oikein juoda, enkä muutakaan, kun piti pitää pystyssä Annikaa.

Olisi voinut jättää tämän viikonlopun välistä, mutta ei se nyt niin justiinsa ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti