Minä

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pääsiäinen jatkuu, asu on kirjava kuten pääsiäinen, ja herkut on mahtavat!!!

Tosissaan tänään ajattelin pukeutua pirtsakasti, koska onhan pääsiäinen ja värejä riittää. Meikkiin ei tarttenut siis väreillä panostaa, ettei minusta tule liiankin räikeä.




















Tänään oli taas vuorossa sukulointia näin pääsiäisen kunniaksi. Ensimmäisenä vuorossa oli vaarilla käynti, ja siellä herkuttelu. Tänään vuorossa oli lammaspataa, voisin sanoa melkeinpä, että tämä ruoka on lempiruokani, en tiedä miten vaari sen valmistaa, mutta se on niin hyvää... Nam!!!!


Alkupalana oli siis perunaa, lohta ja smetanaa. NAM!!!! Pääruoaksi oli tosissaan lammas pataa, mutta minä syöksyin himoissani hakemaan sitä, niin unohdin täysin ottaa kuvat siitä =( Ahneella on kakkanen loppu... =D

Jälkkäriksi oli tietenkin suklaakakkua, törkeän hyvää, sekä pashaa. Ajatelkaa oikeasti vaarini on reippaasti yli 80-vuotta ja vieläkin hän väsää joka joulu, joka pääsiäinen nämä herkut meille. On hän loistava tapaus!!!



Näiden herkkuttelujen jälkeen olin aivan täynnä siis aivan täynnä. Noh ei siinä mitään muutakaan voinut kun kiittää ja kumartaa ja siirtyä seuraavalle sukulointi kohteelle eli mammalleni (mummolleni).

Mammalla joimme kahvia ja söimme tätä maailman parasta pashaa tosissaan. Aaaahhhh. Alex halusi taas räpsiä kuvia siellä, mutta ei mitään erikoista.

Kotiin päästyämme Alex meni suihkuun, ja sitteen olikin iltapalan vuoro. Iltapalan jälkeen hän meni nukkumaan, minä aloin väsäämään Mikolle pääsiäiskorttia, koska hän oli tulossa kahville vielä =D Sain kortin ja yllätyksen valmiiksi ja hän saapui. Myös me innostuimme ottamaan kuvia =D




































Loppuilta oli siis aikas ihana , aikas sika ihana =)  Huomenna vielä kerran sukuloimaan Äiskälle =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti