Minä

perjantai 15. huhtikuuta 2011

Kevään/Kesän avain lookit !!!!

Olen kirjoittanut oikeastaan mitä tänä keväänä ja kesänä on  in lookit, mutta kevään lähestyessä on hyvä aina vähän kerrata. Tässä siis joitain..

1. Hienostunut 70-lukulainen nainen





Tahari


Tahari


Salvatore Ferragamo

2. Biker-Look

Katesellessani kuvia tuli hirmu ikävä mun Blendin-Biker takkia, loving it <3









Kuten huomaatte nahkaa saa siis olla housuissa ja hameissa. Kaikessa missä  itse haluatte =)

3.Punk-look






Ja kuten aiemmin, kertoessani kevään ja kesän lookeista silloinkin sanoin, että ehdoton lempparini on tämä punk tyyli. Mielestäni kuitenkin Biker ja Punk lookit sekoittuvat toisiinsa helposti, tietty Biker tyylissä nahkaa on vähän enemmän, mutta esim Punk tyylissä, melkein aina nahkaa näkyy myös takeissa, ja takit taas näyttävät usein Biker takeilta .

4.60-luvun lady




Louis Vuitton


2 ensimmäistä asua on ihania. Voi huomenna kattoo, jos kattoisin jotai vastaavia asukokonaisuuksia sit teille perus kaupoista, nii saa vinkkiä et mistä mitäkin löytyy.

Tälläinen muotipläjäys siis tänään, pitkästä aikaa. En ole kirjoittanut pitkään aikaan muodista, kun olen nämä jo kertaalleen kertonut, mutta kyselkää tosissaan, ja kertokaa jos haluatte kuulla lisää jostain.

Minäpäs lähden nyt väsäämään herralle ruokaa, niin kun hän pääsee töistä päästään me taas katselemaan hiukan Supernaturalia, ja viettämään rentoa iltaa yhdessä... 

Mukavaa viikonloppua kaikille ihanille, pysykää terveänä ja pitäkää hauskaa.. Lav ya'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti