Minä

keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Syksy on saapunut ja sillä ei ole kuin 2 hyvää puolta!!!!


   Nyt sen voi varmasti jo todeta. Syksy on saapunut sateineen ja tuulineen. Mielestäni syksyn sävyt mm. puissa varsinkin vaahteroissa on todella kauniita. Mielipiteeni muuten syksystä: Loskapaska kelit ja sateet,inhoan ja vihaan!!! Tuo on mielipiteeni ja ajatukseni, muttei välttämättä fakta. Loska tulee nimittäin vasta yleensä talvella. Silti sana: syksy tuo minulle tuon mieleen. Ollakseni rehellinen, löytyy syksystä jotain positiivistakin: Vaatteet.
   Olin tänään kävelyllä poikani kanssa,otin kuvia maisemista, luonnosta ja muusta turhasta. Halusin välttämättä mennä metsäpolkua, odottaen innoissani, jos sieltä löytyisi jotain kuvattavaa. Tämä kuuluu kategoriaan turha, pidin silti asetelmasta joten minun oli välttämättä napsittava nämä:


   Kaunis luonnon maisema, penkin ja roskiksen kera. Yhdistelmä toimi hyvin, mutta kun siihen vielä lisättiin spreijaukset, oli se jotenkin niin ns. ristiriitainen tai, ei asiaan sopiva, joten mielestäni se oli  kaunis.

Matkamme puiston läpi jatkui. Huomasin puissa tuttuja juttuja, minä itse henkilökohtaisesti kutsuin niitä NENIKSI pienenä. (Jos tiedätte mitä nämä oikeasti ovat, otan tiedon mielelläni vastaan) Laitoin yhden omaan nenääni, sitten poikani Alexx vaati myös itsellensä uuden, hienomman nenän, ja tietenkin Alexin mielestä meidän oli kuvattava myös uudet nenämme.
My baby boy Alex

   Erittäin lyhyt metsäreittimme oli osoittautunut erittäin pitkäksi. Ei siis pituudeltaan, vaan kuinka paljon siellä tuhrautui aikaa. Kaikki oli kaunista, ja kaikkea piti kuvata, ja sitten aina aika ajoin kuului : ÄITI LOPETA JO SE KUVAAMINEN JA ALA TULLA!!!!  Metsäreitiltämme löytyi vielä yksi kuva jonka haluan laittaa tänne muidenkin nähtäväksi. mielestäni tässä kuvassa luonto näyttää kauniilla ja pehmeällä tavalla mitä kuolema on, sekä asetelma oli hieno, jos sitä voi kutsua asetelmaksi.
   Vihdoin olimme päässeet pois metsästä. Matkamme jatkui asfaltti tietä pitkin. Silti kuvattavaa löytyi joka paikasta, koko aika.

Vihdoin kaiken kävelyn jälkeen pääsimme istahtamaan. Ehdimme istua n. 10min, mutta saimme siinä ajassa otettua varmaan yli 20 kuvaa meistä kun pelleilemme. En sentään kyllästytä teitä niin monella kuvalla, ei hätää.
   Loppujen lopuksi pääsimme määränpäähämme. Nyt sama uudestaan, eli kotimatka. Päätin jo silloin, että metsän läpi emme enään menisi 2:sta syystä; 1. Oli pimeää, joten olisi ollut erittäin noloa, jos joku olisi nähnyt, että menen sysimustan metsän läpi, ja itkuista minua lohduttaa 4-vuotias poikani. =D Hehehhehe. Ei pelot on täytynyt voittaa tai piilottaa, jottei Alexille tartu turhat pelkoni. Mutta siis pimeys oli yksi syy. Mistä sitä tietää millaista hiiparia siellä puskissa liikkuu!!!??? 2. Ja ettei kotimatka kestäisi yhtään enempää kuin olisi tarve. Kotimatka meni rattoisasti, sainpa vielä muutamat kuvatkin otettua. Tässä luontoa ja syksyn väriä.
   Ajattelin, että tästä puskasta saa kivat kuvat, väritys on syksyinen, halusin silti testata myös seepiaa sekä mustavalko kuvausta. Omasta mielestäni oikein hieno puska =P
   Matka jatkuu, pikku mies ei ole enään niin innoissaan retkestämme kuin alussa. Hyvää se raikasilma ja pieni kuntoilu tekee, ja kuntoilu on hyvä aloittaa jo nuorella iällä =)
   Olimme jo niin lähellä kotia, että pystyimme melkeinpä näkemään sen. En pystynyt siltikään olemaan pyähtymättä, ja kuvaamatta. Niinpä kuvailin vielä kaikkea turhaa.
   En tiedä mikä sreijauksissa ja metalli pömpeleissä vetosi minuun?? Ehkä ne olivat omalla karulla tavalla kauniita, tai jotain muuta, en tiedä. Minun mielestäni näissä oli samaa kauneutta, kuin ensimmäisissä penkki kuvasarjassa.
    Minulla oli yläosana tänään harmaa pitkä mallinen huppari, sekä nahkatakki. Se näkyy seuraavassa kuvasarjassa, vaikkakaan ei hyvin, mutta pystytte varmana käyttämään mielikuvitusta =)

    
      Vaikka olenkin muiden vuoden aikojen inhoaja paitsi kesän on pakko myöntää, myös toinen positiivinen asia sateisesta syksystä: Syksn antimet: Omenat, luumut, sienet, puolukat, pihlajanmarjat yms. Tässä teille syksyn sadon kuvia

   Tämän marjan tunnistin jopa minä. Kotoa minulta löytyi loput herkut. Näistä voittekin päätellä mitä täällä on tänään syöty =)
Viimeisenä, muttei vähäisimpänä on syntisen punaista omenaa. Ja syntisen hyvän makuista =)
Eli kyllä tänään olen herkutellut vauvaperunoilla, kanttarellikastikkeella sekä omenoilla. NAM NAM!!! Kaapissa odottaa vielä pensasmustikat sekä mansikat. JAMIII!!!!! MAISKIS MOUSKIS NAM NAM NAM!!!! Muistakaa kaikki syödä mustikoita näin syksyn aikaan, siinä on paljon antioksidantteja, mikä auttaa mm. pitämään flunssaakin loitolla, ja omppu päivässähän pitää lääkärin loitolla. Nauttikaamme siis sadosta niin kauan kuin voimme!!! Vaikka käsittelinkin syksyä, se ei tarkoita, että pitäisin siitä yhtään enempää kuin ennenkään =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti