Minä

tiistai 28. syyskuuta 2010

Black is the colour of the day


   Tänään oli tehtävä vaikka mitä. Ihan alkuun lähdin raksu naksultani kotiin hakemaan reseptiä ja myöhässä olevia leffojani, jotka jouduin palauttamaan, ja maksamaan myöhästymis maksun. Pöh! Sitä ennen eksyn kuitenkin vahingossa kirpputorille, mistä löysinkin vaikka mitä! Tämä aivan täydellinen mekko on osoitus siitä.





Pääsin kotiin, aikaani tuhrautui siellä melkeinpä 2 tuntia, kun en löytänyt toista leffaa mistään. Se oli tietenkin sellaisessa paikassa mistä en ikinä katso, eli omalla paikallaan, dvd hyllyssä =) Homma oli hanskassa, sitten oli mentävä apteekin ja kaupan kautta Mikolle takaisin, tekemään loppuun liikeidea suunnitelmani, koska sen palautus on huomenna. Haluan, että suunitelmani on täydellinen, jotta minut valitaan 16 kurssille pääsijän joukkoon.





   Koitin olla järjestelmällinen. Olen Mikolla, ensi töikseni teen rahkaa itselleni, vaihdan Mauri-kissan hiekat, ja aloitan liikeidea suunnitelman teon, tai oikeastaan jatkan sen tekoa. Nyt pidän juuri taukoa, ja ajattelin jakaa päiväni, sekä ihanan kirppis löytöni kanssanne. Kun suunnitelma on valmis, pakkaan Mikko miehen nimipäivälahjan, ja kirjoitan kortin, ja sitten tietenkin piilotan lahjan, koska hänellä on nimipäivä vasta huomenna, enkä usko, että hän pystyy pitää näppejään irti paketista, ja ei, paketti en ole minä =P Hahahhahah. Olipa huono juttu!!!




   Huomatkaa hauskan värinen sukka. Oli pakko laittaa kuva tällä tavalla, että sukkani näkyy, kun alkoi hymyilyttämään niin paljon. Toivottavasti sukkani tuo iloa myös muille.

   Toisen ostokseni kuvan laitan joku muu päivä.  Nyt on pakko jatkaa liikeidea suunitelmiani, joten mukavia iltoja sinne!!!

2 kommenttia:

  1. Kiitos hirmuisesti!!! Tulee ihan iloiseksi kun tekee hyviä löytöjä, harmitti vaan kun ei lapussa lukenut merkkiä!!!

    VastaaPoista