Minä

lauantai 18. syyskuuta 2010

Rakkaat nahkatakkini!!!!!!

   Rakastan nahkatakkeja. Ne ovat helppoja yhdistää muihin vaatteisiin, siistejä ja yksinkertaisesti aina IN, ainakin minun elämässäni.
   Olen jo jonkin aikaa etsinyt itselleni uutta syys-talvi-nahkatakkia, ja eilen kierrellessäni kaupoilla, löysinkin Onlysta erään ihanan, joka lähti sitten kotiinkin kanssani. Kamppailin tovin värien välillä. Musta vai beige??? Päädyin mustaan, taas. Jos  vaihtoehtona olisi ollut tummanruskea olisin mielelläni ottanut sen. Mutta musta on aina hyvä ja tyylikäs.
Uusin ihastukseni, Onlysta ostettu hupullinen nahkatakki

   Kaikki nahkatakkini ovat hiukka erilaisia. Yksi ehdoton suosikkini kaikista nahkatakeistani on Blendin Biker-rotsi. Sitä voi käyttää alku keväästä aivan loppu syksyyn, sillä sen voi yhdistää villapaitoihin, tunikoihin sekä huppareihin ilman, että näyttää tyhmältä. Tuntuu, että tähän takkiin sopii melkeinpä mikä tahansa vaate.
Blendin Biker-takki
   Kolmas nahatakki josta pidän paljon, on omalla tavallaan söpön tyttömäinen. Se on rypytetty monesta kohtaa, mikä tekeekin siitä tyttömäisen, takki on myös hupullinen kuten uusin nahkatakkini. Ainoa ero on se, että tätä huppua ei saa irroitettua kuten uusimmasta takistani.
   Sitten jää enään 2 nahkatakkia esiteltäväksi. Hienompaa takkia en edes ole käyttänyt kuin muutaman kerran. Ihastuin kaupassa sen kultaisiin vetoketjuihin, joita oli myös hihoissa, sekä leikkaukseen.

    Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, erittäin vanha Micmacin nahkatakki. Se ei ole aito, ja koska olen käyttänyt sitä ympäri vuoden pakkanen ja käyttö on rapisuttanut pinnan puoliksi pois. En siltikään ole raaaskinut heittää sitä pois.

2 kommenttia:

  1. mistä oot hommannu ton kolmannen rypytetyn hupullisen nahkatakin? :) se on ihan sairaan upeen näkönen!

    VastaaPoista
  2. =) Kiitos, joo itekki tykkään. Se on ostettu pari kolme vuotta sitten Sokokselta, merkki on Madonna.

    VastaaPoista