Minä

keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Smoking again

   Minkä takia päivityksiä ei ole tullut tupakan lopettamisesta, johtuu täysin siitä, että retkahdin ja pahasti. Olen polttanut jatkuvalla syötöllä koko aika. Nyt kuitenkin päätin, että sunnuntaina/maanantaina, se loppuu TAAS. Nyt haluan, että se on viimeinen kerta kun lopetan. Uusi terveellinen elämä on tervetullut, toivon, että se onnistuu. Onneksi tukena on mieheni. Te muut lopettajat, kertokaa kokemuksianne, vaikeuksistanne, kuuntelen mielelläni, sillä itseäni ärsyttää kun retkahdan. En ymmärrä, olin 2 viikkoa polttamatta, miten päätöksen pito on niin helvetin vaikeata??? AAARRRRGGGHH!!! Tästä se lähtee, toivottavasti!!!!
   On monia syitä joiden takia ei kannata polttaa. Suurin on terveys. Tupakan takia ei kannata kuolla, mutta myös kasvot. Koska se mitä tupakka tekee kasvoille on kamalaa.  Te jotka yritätte lopettaa laitan teille kuvan, jossa näette mitä kaikkea hyötyä tupakanlopettamisesta todella on.


   Ja eiku lopettamaan !!! Päivittelen taas sitten edistymistäni!! Toivottavasti te muutkin lopettajat onnistutte, eikä teille käy kuten minulle useasti. ONNEA MATKAAN!!!

2 kommenttia:

  1. Kaikki on vaan tahdonvoimasta kiinni, itsekuria pitää olla!
    Ja lisäksi et näytä pojallesi hyvää esimerkkiä tupakoimalla.
    Onnea yritykseen!

    VastaaPoista
  2. Juu niin se on, ja tiedän antavani huonoa esimerkkiä. Suurin syy kuitenkin lopetukseen on terveys, vaikka motivaatiota ei ole, toivotaan, että onnistuisi!!!! KIITOS

    VastaaPoista