Minä

lauantai 23. lokakuuta 2010

Hyvä ruoka ja seura = Parempi mieli!!!!! Jaaa, ehkä muutama olunenki =P

   Noh huhhu, kun tuli tänään nukuttua. Valvoin eilen johonkin 4 odottaen, että rakas känni ääliö serkkuni saapuisi helsingin yöelämästä kotia. En tiedä missä vaiheessa, tämä nuori neiti sitten saapui hirveällä ryminällä ja räminällä: heitti pannut suoraan eteisessä ja kolautti itsensä lipastooni. HAHAH!!!! Oikein, sen siitä saa kun 150senttinen tyttö juo muutaman yli.

   Heräsin aamulla aivan hirveään pääkipuun. Kipu oli migreenimäistä jos ei ollutkin. Nousin ylös, melkein oksentaen, kävin lääkekaapista hakemasta parit buranat ja jatkoin unia. Varmaan tunnin päästä, heräsin, tai nukuin, mutta olin hereillä, valveunessa niin sanotusti. Päätä jyskytti edelleen, en voinut nousta.
   Minä, poikani ja Annika serkku lähdimme kauppaan ostamaan illaksi herkku aineksia. Alexin herkut olivat karkkipussi, ja juustonaksupussi, koska tänään on lauantai ja namipäivä. Meidän herkuiksi hankittiin ainekset jauhelihakääretorttuun (IHAN MAAILMAN PARASTA), fetasalaattiin, vadelmarahkaan, sitten perus karkit ja sipsit, tänään nimittäin illalla minä, Mikko ja Annika aiomme pelailla lautapelejä, kattoa leffoja, juoda muutamat ja pitää muutenkin hauskaa. Kuulostaa täydelliseltä, hyvä ruoka ja seura on yhtä kuin parempi mieli =) Eikös se niin mene???


   Päivä on tänään ollut pyhitetty siis ruoanlaitolle sekä siivoukselle. Olemme pesseet 2 koneellista pyykkiä, tiskattu, siistitty yleisesti yms. Silti kiva ja rento päivä ollut. Onneksi tänään illalla se Mikko saapuu, taidan olla aika koukussa siihen. Hirveä ikävä, ja eilen on nähty. This must to be LOVE!!! =D Heh.
   Toivottavasti muillakin on hauska ilta tiedossa: olkoon se sitten ryyppäämistä tai koti-ilta kuten meillä, mutta tämä ryhmä-rämä aikoo kyllä pitää hauskaa, ja oikeastaan tässä seurassa ei voi muuta ollakkaan. Have nice evening!!!!

-Danielah-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti