Minä

torstai 28. lokakuuta 2010

Kylmää joka rintamalla, villaviltti ja tee parannuskeinona!!! Helping??? NOT

   Eilen illalla olin aivan jäässä, aivan jäässä. Tänään kun heräsin yritin puhua, minulta ei tullut kuin rohina puhetta ensimmäiseen 3h. Sen jälkeen puhe luonnistui, kuulostan ehkä edelleen semi nenään puhujalta, mutta nou can duu. Noh tietty, ajattelen, että en voi mennä kouluun tässä olossa, ja ku en edes pysty puhumaan. Kilttinä tyttönä raahudun siis terveysasemalle, joka on KIINNI!!!!! Noh, olin kultsin lähellä, ajattelin yllättää hänet, mutta hän nukkui, joten en mennyt häiritsemään, vaan lähdin kouluun. Ilman lupa lappua en suostu olemaan poissa nimittäin, jos on 5 kertaa ilman lupa lappua pois voidaan kurssilta potkia ulos, nou thänks.
   Koulussa olin jäässä. Rosa, eräs kurssi tovereistani huomasi huonon oloni myös, ja sanoi, että voisi tehdä akupunktion minulle huonoon oloon ja niskakipuihin. Aivan loistavaa. Olo oli erittäin pöhnäinen sen jälkeen mutta parempi. Edelleen kipeä olo, mutta yritän juoda kuumaa koko aika. Teetä tai kahvia, ei auta itku markkinoilla. Ärsyttää vaan, että tämä kipeä olo tulee tälläiseen kohtaan kun käyn koulutuksessa, ei voinut tulla aikasemmin tai jotai??? AAAARRRGGGHHHH


     Jotenkin muutenki semi masentava olo. En tiiä voiko se johtua siitä, että ilma on niin masentava. Vai tästä viikosta??? Jos katsoo viime viikon tekstejä, olin paljon positiivisempi verrattuna tähän viikkoon. Eikä oikeastaan tarvitse edes tekstejä verrata, kun ajattelen pelkästään viime viikkoa, nousee huulilleni hymy ja sydämeeni ja masuuni tulee lämmin olo. Ehkä tämä sää, kaikki tapahtumat ja tämä kipeä olo ovat saaneet minut nyt vähän masistelemaan. Mutta ei sitä nyt voikkaan olettaa että koko  aika menisi hyvin, ja koko aika olisi hyvällä tuulella. En tiedä. Noh nyt kuppi teetä, hieman kirjan lukua, ja viltin alle niin ehkä se olokin paranee =) Ihan ku. Tiedän mikä auttaa, ja sitä ei ole nytten saatavilla =/ Jeppis, laitan ehkä vielä illemmalla päivän asun kun piristyn, ja jaksan. Joten parempia päiviä teille sinne =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti