Minä

maanantai 4. lokakuuta 2010

The big thing called LOVE



   Minun ja Mikon suhteessa ei monia vakavia päiviä ole. Me pelleilemme ja leikimme paljon, kaikella ; kameralla, toisillamme yms. Liialla riehumisella on tietty joskus myös haitta puolet. Kerran leikimme hippaa, ja juoksimme ympäri Mikon asuntoa. Minä yritin hypätä sohvalle, tai sen yli, kun varpaani osuivat sohvan kovaan alaosaan. Näin murtuivat varpaani, heh. Seuraavana päivänä oli tietty laivalle lähtö, ja korkkarit oli saatava jalkaan. Aamulla jouduin taittelemaan varpaani sikinsokin ja päällekkäin, jotta sain korkokengän jalkaani. Eilen me pelleilimme kameralla. Tässä komeasta miehestäni napattu kuva lasieni kanssa.


   Mikko on alkanut kiusaamaan minua Sream naamiolla, mitä pelkään, OIKEASTI!!! Ollessani yläasteella eräs poika sai tuntea sen nahoissaan. Kävelin musiikin opettajan kanssa luokasta käytävää pitkin kun nurkan takaa hyppäsi Scream naamioinen henkilö, minä refleksin omaisesti tinttasin hänätä nyrkillä naamaan samaan aikaan kun kiljuin henkeni edestä. Melkein samanlaista kohtelua on Mikkokin saanut lähiaikoina, maski naamallaan. En voi sille mitää, että se ällöttävä naamio pelottaa niin!!!



   Me tykkäämme myös pelailla. Pelaamme laivanupotusta, uunoa, scrablea, gluedoa yms. Minun mielestä on kiva kun meillä on yhteistä hauskaa, pelit ja paljon muuta. Tärkeämpää kuitenkin on parisuhteessa, että kummatkin osapuolet tukevat ja ovat aidosti kiinnostuneita toistensa harrastuksista yms.



   Yksi suhteen tärkein osa on seksi. Seksi on suhteen liima. Ilman samoja mieltymyksiä, voi olla, että suhde ei kestä, ja jos kestää niin töyssyjä on tiedossa. Meidän suhteessa on seksiä paljon, ja rehellisesti sanottuna tarvitsenkin kumppanin joka on yhtä aktiivinen kuin minäkin. Toisin sanoen tarvitsen sitä enemmän kuin 1x viikossa, eli toisin sanoen 7x viikossa, mielummin vielä enemmän. Perusläheisyys: pusut, halit ja toisen huomioon ottaminen ovat myös kaiken A&O. On tärkeätä, että toiselle osapuolelle suhteessa ei tule oloa, että on itsestäänselvyys. Pienet teot, ovat niin suhteissa kuin itse elämässäkin niitä SUURIA! Muistakaa siis rakastaa toisianne ja pusia ja halia paljon!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti