Minä

torstai 7. lokakuuta 2010

Kuvaus päivän kirous, totta vai tarua???

   Hain tänään rakkaan poikani tarhasta. Päätimme lähteä metsästämään meille uutta sohvaa, joka löytyi, mutta jäi vielä toistaiseksi kauppaan. Sieltä matkamme johti Itäkeskukseen, joka oli ainut paikka missä en ollut käynyt vielä metsästämässä H&M:n ihanaa röyhelö mekkoa. Matkasimme bussilla, koska en edelleenkään omista autoa, ainakaan vielä seuraavaan vuoteen. Kun jäimme bussista, poikani jäi tuijottelemaan jotain ihmeen puluja, tai jotain vastaavaa. Yht' äkkiä kuului parkaisu käännyn katsomaan, poikani oli pulujen lumoissa kävellyt suoraan tolppaan päin, ja huomenna on tarha kuvaus.
   Historiaa. joka vuosi, juuri ennen kuvausta, päivää tai paria ennen, Alex toheltaa ja naama on sen näköinen. 3:ssa edellisessä kuvassa taitaa olla kaikissa otsassa rupi tai mustelma?
   Kävelimme heti H&M:n. Pienin koko minkä löysin kahvin värisestä röyhelö mekosta oli 38, huomasin siellä myös valkoisen mekon jota olen myös katsellut, ja ajatellut ostaa sen, jos en kahvin väristä röyhelömekkoa löydä. Valkoista ihanuutta löytyi 34 kokona, ajattelin että testaanpa sitäkin. Kuvaa en siitä löydä, mutta se on myös sifonkimainen, alaosassa on isokoriste leikkaus, samaisesta kankaasta. Alex oli sitä mieltä, että valkoinen oli parempi ulkonäöllisesti, mutta sovitus kertoisi kumpi mekko olisi oikeasti hyvä/täydellinen. Lähdimme kuitenkin ensiksi syömään ja niinpä laitoin vaatteet varaukseen, ja pyysin, että myyjä soittaisi vielä muihin liikkeisiin, ja kysyisi kahvin väristä mekkoa. Ruokailu saattoi alkaa.
   Ruoat oli syöty, olin luvannut, että Alex pääsee hyppimään hyppy laitteeseen, joten ruoan jälkeen käytiin urheilemassa, tai Alex kävi.

   Kun pomput oli pompittu, lähdimme takaisin H&M:n. Lähdimme hyppypaikalta, kun taas kuului parkaisu, käännyin ja näin Alexin tippa linssissä, pitelevän otsaansa. Tällä kertaa, hän oli jäänyt tuijottamaan hyppypaikkaa, ja kävellyt suoraan metalli pömpeliä päin, ja näin saimme ison kuhmun päähän. Ja näin voin taas todeta, että kuvaus päivät ovat meidän perheessä kirottuja.
   Mekosta vielä sen verran, kahvinvärinen 38 mekko ei  pysynyt päälläni, valkoista en saanut alhaalta kunnolla päälleni, eli tyhjin käsin pois =(  Onneksi lauantaihin on vielä aikaa jos jokin ihme sattuisi tapahtumaan, ja löytäisin 36 kahvista tai valkoisesta mekosta. Jos joku sattuu näkemään pääkaupunkiseudun H&M:ssä näitä kyseisiä mekkoja, niin laittakaapas kommenttia meikäläiselle. KIITOS!!!


                         TYHMÄSTÄ PÄÄSTÄ KÄRSII KOKO KROPPA

   1. Jos olisin ostanut mekon heti kun näin sen, minulla ei olisi mitään ongelmaa.
   2. Jos olisin maanantaina muistanut maksaa puhelin laskuni liittymäni olisi auki.
   3. Jos olisin muistanut venytellä eilen kunnolla, ei jokainen liikkeeni sattuisi näin saakelisti

         Koskaan kellään ollut samanlaisia ongelmia??Anyone?? Ikinä???Edes joskus???



                         Ehkä se aurinko paistaa tähän risukasaan huomenna?? Hopefully!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti