Minä

perjantai 22. lokakuuta 2010

Sinistä ja lämmintä, ehkä vähän hellimistä

   Päivä alkoi, kun tepastelin viemään pikkumiehen tarhaan. Sieltä olisi pitänyt ehtiä 9:ksi koulutukseen, mutta en millään ehtinyt, koska minulla oli vähän selvitettävää tarhalla koskien eilistä. Hain poikani eilen tarhasta. Hänen poskensa oli musta, silmäkulmassa vekki ja, noh mitäs sitä kaunistelemaan, paskat housussa. En saanut selville sitä kuin vasta kotona. Ihmettelen vain miten helvetissä tälläista asiaa ei mukamas tarhassa huomata. Ihmettelen myös, että minun pitää itse udella, että mitä naamalle on käynyt, ja vastaukseksi saan: En tiedä. Hmm, erittäin outoa käytöstä. Pakko vielä sanoa, että Alex on jo pidemmän aikaa osannut käydä vessassa itse, eikä tälläisiä vahinkoja ole koskaan aikaisemmin käynyt. Tarhassa on myös muutaman kerran ollut muutakin outoa, onneksi on keskustelu aika pian niin selvitän asian pohjaa myöten, tälläinen ei voi jatkua.
   Menin koulutukseen tarhalta sitten. Päiväni oli lyhyt, sillä n.11 aikaa alkoi 5:llä meistä kartoitus kouluttajien kanssa ja me muut pääsimme kotia. Alexia ei viitsinyt vielä hakea, koska olisin ollut siellä päivä uniaikaan, niinpä päätin mennä Mikko-Murulle. Mikko nukkui vielä, niinpä minäkin sain tarvitsemani puolen tunnin tirsat, maailman parhaimmassa sylissä.
   Päivä Mikon kanssa oli ihana. Söimme ja joimme aamupalat sekä kahvit. Istuimme, halimme ja pusimme, kunnes lähdimme ostamaan Mikolle muutamia uusia farkkuja. Sieltä Mikko vei minut autollansa tarhalle ja haimme yhdessä Alexin. Otin uudestaan eilisen puheeksi, mutta ei mitää. Pieni naurahdus, ei selityksiä, ei mitään, USKOMATONTA!!!!!! Mikko tuli vielä hetkeksi käymään joimme kahvit ja nautimme yksinkertaisesti hyvästä seurasta. Sitten Mikko herra joutuikin poistumaan salia varten. Päivä ollut täydellinen, lukuunottamatta pettymystä mitä tunnen tarhaa kohtaan. Kohta lähdemme ulkoilemaan pikkuherran kanssa, ja sen jälkeen voisi sitä kotitöitäkin vaivaantua tekemään esim PESEMÄÄN PYYKKIÄ, kun minulla on puhtaat vaatteet jo loppu. Venytän kyllä aina tätä pyykkipäivää kotona. HEHEHEHHEHEH!!! Mitään erikoista ei siis ole tapahtunut. Odotan innolla seuraavan viikon koulutusta, ja sitä että koulutus lähtee vauhtiin.

Pukeutukaa lämpimästi tuolla on kylmää ja märkää. Minulla oli tänään iso sininen villatakki  lämmittämmässä. Kumpparit pitäisi käydä ostamassa kun sellaisia en vielä omista. Talvista/Syksyistä päivän jatkoa kaikille teille!!!!!!!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti