Minä

lauantai 19. helmikuuta 2011

Päivänasusta tulikin aika söpskä =D Ja lauantai, ja sehän on selväpäivä, hyvä päivä monella tapaa =)

Tänään on ollut oikein mukavaa vaikkakin, Alexilla on ollut vauhti päällä ja vähän on poika angstaillu, mutta se nyt tuppaa kuulumaan tuohon ikään =) Tänään tosissaan siskollani oli pienimuotoiset kahvittelut perheelle syntymäpäiviensä johdosta. Me askartelimme, siis oiekasti mielestäni tosi hienon kortiin. Alex halusi tehdä papukaija kortin. Niinpä piirsin linnulle pään, ja alex täytti vartalon höyhenillä. Tuli kyl aikas magee =D Ja sitten Alex kirjoitti sisäpuolelle onnittelut =D Ja matkamme oli valmis alkamaan.

Olin jollain ihme söpöily tuulella, joten sovelsin vaatetustani erittäin ooudolla tapaa, mutta loppu tulos oli erittäin kiva. Tai siis itse tykkäsin tosi paljon. Kuvat nyt ei näytä niin kivalta ku se minusta näytti minusta päällä. Joka tapauksessa, tässä nyt joitain kuvia.



Oon kyl iha räjähtäny mut eipä sen nyt nii väliä =) Eli tunika paidan alla on Jc:n pitsi paita, tunika on Iconin, helmet vyötäröllä ovat kaulakoruni ja farkkulegginssit ovat Piecesin.

Siskollani oli todellakin tarjolla fetasalaattia, karjalanpiirakkaa ja munavoita, karkkia, kakkua, keksejä, kahvia ja mehua yms. Sinne mennessämme äitini ja hänen miehensä lähtivät melkeinpä heti, pikkuveljemme jäi sinne yöksi. Söimme ja joimme hetken kahvia kun Tv:stä alkoi Notre Damen kellon soittaja. Katsoimme kaikki sen ja sen jälkeen Alex ja minä melkein heti lähdimmekin.


Hahahahaha... Kaksi kunnon linssi ludetta, kummallakin silmät kohti kameraa =D Ollaa me kyllä aikamoisia, ihan samanlaisia kuin kaksi hedelmää =D 

Illalla olisi tiedossa leffan katselua, sekä hyvässä seurassa hetki "hengausta" =D Että sellaista... Ai niin, purkasin kasan korujani, ja olen alkanut tekemään niistä uudia koruja. Kuitenkin tänää sain ihan törkeen ison ahaa elämyksen mageesta korusta, jos se koru onnistuu niin laitan tänne kuvia niin voitte sit kertoa vaikkamielipiteenne =D

Oikein hyvää viikonloppua kaikille. Onneksi on välillä rauhallisiakin viikonloppuja tarjolla =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti