Minä

perjantai 14. tammikuuta 2011

U broke my heart, can i smash your balls???? Pliissss

There once was a little girl who never knew love until a boy broke her heart....

 
Erittäin hyvin sanottu. Kuten tiedätte me erosimme. Päätimme että kuukauden ajan ziigailemme tilannetta, eli emme pidä toisiimme juurikaan yhteyttä, emmekä tapaile muita. Hmmm, en nyt jaksa uskoa oikein mihinkään. Aion keskittyä todellakin vain itseeni, Alexiin, kotiimme ja kuntoiluun. En jaksa miettiä asiaa edes. Koska jos yritän piristää häntä teen vain hallaa. Hän osaa oikein hienosti tämän ei tunteita, ei pidetä yhteyttä. Minun on alettava myös harjoittelemaan sitä, jotta se sujuisi paremmin. Ja muutenkin jos menetän hänet miehenä, uskon, että jäämme kuitenkin erittäin hyväksi ystäviksi, sillä omaamme tiettyjä samoja piirteitä jotka yhdistävät meitä, vahvasti =P Joten kävi miten kävi, tulemme aina olemaan tekemisissä. 

Älä valitse rakkaudessa sitä, jonka kanssa pystyt elämään; vaan sen jota ilman et pysty elää.

Näihin sanoihin jätän teidät ihanaiset, ja muistutan että kannattaa kurkata, tämän päivän aikaisempaa blogia, jos muoti kiinnostaa, sillä siellä on Jc:n uusin kevät mallisto, joista osa on jo kaupoissa, osa ei. Käykää kurkkaamassa.

Oikein mukavaa viikonloppua, minä lähden huomenna Ruotsiin, otan kannettavan mukaan, koska perhe cruicinki kyseessä, joten aikaisin jo hyttiin, niin voin siellä vaikka päivitellä blogia, ehkä, en lupaa mitää, ku en tiiä kuinka hyvin tämä yhteys toimii. Noh ainakin saa koneelta kuunneltua musiikkia jos ei muuta!!! Eli nauttikaa itsestänne, toisistanne sekä viikonlopusta!!!! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti