Minä

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

ON-OFF=OFF Sinkkuna ei ole kiva olla, alan erakoksi

Kun asiat menevät pepulleen ne menevät kunnolla pepulleen. Meillä on Mikko miehen kanssa ollut tässä jo piiiiitkäään erilaisia ongelmia, ja nyt vain loppui energia. Se on kyllä pepusta, koska en ole  koskaan rakastanut ketään näin paljon, eikä hän omien sanojensa mukaan myöskään. Ongelmia on ollut oikeastaan koko aika. Olemme todella erilaisia, me jaksoimme ainoastaan rakkutemme ja hyvien päivien vuoksi. Hän on maailman ihanin tyyppi, ja varmana jollekkin ihan unelma. Me valitettavasti toimme toistemme huonot puolet vain esiin =( Todella pepusta. Pystyin näkemään hänen kanssa todellakin tulevaisuuden. Halusin olla osa sitä. Kaikin puolin mahtava tyyppi, toivon että ystävyytemme säilyy nimittäin meillä on parit hevostelu videot tekemättä vielä =D  Tietty onhan olemassa pareja kuten Megan Fox ja hänen miehensä 6-vuotta on-offia, ja nyt vihdoin he kihlautuivat. En vaan usko että jaksamme, enkä usko että haluamme enään satuttaa toisiamme.

Jotain positiivista päivässä kuitenkin on: aloitan tekemään eri töitä. Jeeeee!!!! Eipä jaksa nyt innostaa mikään. Minulla on jo nyt ikävä häntä, enkä tosissaan osaa kuvitella elämääni ilman häntä =( Mutta kyllä se siitä.




Kuunnellaan pari masistelu biisii tähän väliin =)




No enköhän nyt kyllästyttänyt teitä tarpeeksi itkullani.

Ps. Käykää katsomassa tämän päivän postaus H&M:n  uudesta yhteistyö kumppanista Elin Klingasta, joka on ruotsalainen bloggaaja. Päivän jatkoja, hyviä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti