Minä

perjantai 14. tammikuuta 2011

Jc:n herkullinen KEVÄTMALLISTO!!!!! Nyt kaupoissa!!!!!

Aloitan heti tekstin kiittämällä Jenniä ja Vesaa, jotka mahdollistivat tämän päiväisen muoti postauksen. Huomasin eilen illalla, että olin saanut viestiä tosissaan heiltä, ja sieltä tietoa kevään uudesta mallistosta, sekä kuvia kevään muotinäytöksestä. Suuret kiitokset vielä!!!!

Malliston tärkeimpiä tuotteita ovat väljästi neulotut villapaidat, tyttömäiset
hameet, chinot, leggingsit ja tietenkin – Farkut! Väripaletti koostuu
maanläheisistä beigen, vihreän ja harmaan sävyistä. Rauhallisia perusvärejä
korostetaan pehmeän sinapinkeltaisen vivahteilla.
Kaunis vintagehenki välittyy käytetyistä materiaaleista: pehmeää kulutettua
puuvillaa ja jerseytä yhdistettynä reilusti farkkuun. Malliston siluetti on
rehellisen selkeä ja rennon väljä.

                 (suora lainaus lehdistö tiedotteesta, koska itse en voi sitä paremmin kuvailla) 









Yritin jakaa malliston selkeästi, omiin ryhmiin. Eli tässä tässä juuri nähdään rentoa denim pukeutumista. Mielestäni vaatteet on hyvin yhdistelty toisiinsa. Ja kuten kerran tässä tullut mainittua, mutta todellakin mallisto on selkeä ja rento. Kun tätä katselee tekee mieli vain pukeutua vaatteisiin.













Alempi osio mallistosta on enempi minun tyylisempi. Tästä löytyy armyhenkeä josta minä pidän todella paljon!!!  Toiseksi viimeisen mallin päällä näyttäisi olevan aivan törkeän hienot legginssit. Tiedetään mihin tämä tyttö suunnistaa sitten seuraavalla viikolla =)

Kaiken kaikkiaan mallistosta jää kevään tuoksu nenään, ja kevään odotus kasvaa. Letkeä meininkinen mallisto, ja omasta mielestäni näytti myös, että vaatteiden yhdisteltävyys on olisi helppoa!!! Seuraavalla viikolla voisin ottaa progikseksi käydä Jc:ssä zekkaamassa korut ja vaatteet ihan paikan päälllä. Rakastan Jc:n koruja, ne ovat aina älyttömän hienoja. Erilaisia, eri tilaisuuksiin, ja eivät ole hinnalla pilattu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti