Minä

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Herkkuja herkkupeballe, ja peba sen kun kasvaa =D Oli sen arvoista, suosittelen!!!!!

Ihan mielenkiinnosta lähdin tänään kirjoittamaan ruoasta. En ole ennen kirjoittanut, vaikka pidänkin ruoanlaitosta. Tänään tosissaan kaikkien kommeluksien ja sähläyksien jälkeen päätin, että haluan syödä jotain herkullista, ja nauttia, ladata akkuja ehkä katsoa hyvän leffan, ja jotain. Päädyin siis tacoihin, kaikilla sörsseleillä ja jälkkäriksi tuli friteerattuja mini banaaneja vanilija jäätelön kera. Ei siis mikään laihduttajan unelma =)

Ollakseni rehellinen, en tästä ruokalajista tehnyt mitään itse. Noh paistoin jauhelihat. Taco kuorethan ovat valmiiksi ostettavissa, enkä kyllä alkaisi muutekaa vääntämään niitä, paitsi jos ne nyt olisi miljoona kertaa parempia kuin ostetut. Eli ostin tosissaan Pirkan taco kuoria, ih an vaan koska ne olivat halvemmat kuin Santa Marian. Ostin kuitenkin jauhelihan mausteseoksen Santa Marialta, vaikka olikin kalliimpi, koska se on tuttu ja turvallinen ja varppina hyvä, sama koski taco kastiketta,Santa Marialta sekin. Vihanneksia ja kasviksia tuli ostettua tietenkin myös: maissia, salaattia, tomaattia, paprikaa. Itse olen myös nykyään laittanut sekaan fetapaloja, jotka ovat öljyn, olivien ja valkosipulien seassa. Aivan törkeän hyvää!!!! NAMIII!!!!



Syötyäni itseni aivan täyteen herkullisilla tacoilla, minun oli saatava edes vähän friteerattuja minibanaaneja. Ne olivat myös valmiita pakasteesta, maistoimme Alexin kanssa niitä kaupassa ja ihastuimme ikihyviksi,  niin oli pakko ihan kotiinkin ostaa. Tosissaan minibanaanejen syönti ei jäänyt todellakaan vähään.Olen niin täynnä.



Ohho tulipa syötyä. Tosissaan kerron tästä päivästä ja tämän päivän toilailuista vähän myöhemmin, nyt on ihan pakko ottaa pienet levot. Ja jos kiinnostaa, niin tosissaan teen ruokaa ihan itsekkin, niin voin hyvin kirjoitella tänne reseptejä tai jotain aina aika ajoin, jos nyt ihmisiä sattuu kiinnostaa. Hyvät ruokahalut ja illanjatkot!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti