Minä

tiistai 18. tammikuuta 2011

Kanaa kookos kastikkeella ja wok vihanneksilla, NAM!!! Maistuis varmaa sullekkin =P

En tiedä, tai rehellisesti sanottuna muista, että olenko sanonut että en ole mikään suuri Kana fani tällä hetkellä, koska silloin kun aloimme seurustelemaan Mikon kanssa, hänen ruokansa koostui lähinnä kanasta, joten aikani syötyä sitä, minulle tuli stoppi. Eräs päivä testasin kuitenkin Karinniemen kananpojan thai suikaleita, olin myyty. En tiedä olenko jopa joskus laittanut tänne kuvia, tuskin, sillä aloin vasta vähän aikaa sitten kirjoittelemaan ruoasta. No joka tapauksessa, tästä on tullut yksi ehdottomista suosikeista, siitä lähtien kun tätä tein.





Kuvat meni vähän epäjärjestyksessä kyllä nyt. Eli tosissaan, kerron nyt miten tein tämän, jos nyt joku sattuisi innostumaan =D Eli ei muuta kun paistaa kanat kypsiksi, heittää Wok-vihannekset perään ja sitten kookos maidon. Antaa olla ja hautua tovin. Sillä aikaa voi vaikka tehdä nuudelit tai riisin. Kun kanaseos on tovin muhinut hella kiinni, vähä vihannesta lautasen sivuun, ja vuolaa, maailman mainioin ateria on valmis. Kaiken lisäksi todella nopea tehdä.

Pidän erittäin paljon kokkauksesta, mutta aina aika ajoin sählään jotakin. Äsken tehdessäni nuudeleita kaadoin nuudeliin kuuluvat öljyt kahdelle kuumalle levylle, ja ennen kuin ehdin tajuta edes, koko samperin hella oli tulessa =D Eka katsoin taas ihan Uuno-Aapona siinä, että MITÄH, kunnes tajusin että jotain voisi vaikka tehdäkkin =D Niinpä otin patalaput ja aloin huitomaan ja taputtelemaan tulta =D Noh,seuraavalla kerralla öljyn kanssa HIUKKA varovaisemmin. Kunnon tohveli, minä siis.


Semmoinen annos. Päivitän vielä mitä on uusimmassa Ellessä ja Oliviassa, vielä tänään jos kerkeän, muuten se venähtääpi huomiselle. Noh niin Bon Apetit pupuset!!!!

2 kommenttia:

  1. varmasti hyvää, kiva blogi muutenki::)

    VastaaPoista
  2. Testaa ihmees jos tykkäät kanasta!!! Pari muutakin sairaan hyvää kanareseptiä, mut niitä tuli kans syötyä aivan liikaa, niin ei voi vähää aikaa tehdä!!! Kiitos hirveästi!!

    VastaaPoista