Minä

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Kirppiksellä rikastumassa, kiinalisessa maiskuttelemassa, SUSHIA ja muita herkkuja!!

Tänään päiväni alkoi reippailulla kotiin. Jouduin kävelemään Mikolta omaan kotiini, koska busseja ei tullut ja, ystäväni Elina oli tulossa hakemaan minut 8.30, jotta lähtisimme Valtterin kirppikselle myymään omia ylijäämä vaatteita ja kenkiä yms. Kävelystä sen verran, etten ole pitkään aikaan joutunut oikeasti yrittämään kävelyä ja pystyssä pysymistä samalla tavalla kuin tänään, lumi oli loskapaskaa, ja kävely muuttui helposta haastavaksi. Loppu tulos olikin, että kävelin keskellä autotietä. Ja johan helpottui elämä, ja matka aika puolittui!!!!

Elina saapui vihdoin. Lähdimme ajamaan kohti Valtteria, paikka oli aivan tukossa, kun saavuimme perille. Otin teille hienon kuvankin siitä, mutta parin sekunnin päästä tajusin, että otan video kuvaa. Dohh!!!! Kyllä on totta, että en ole tekniikan ihmelapsi, enkä edes älykäs, mutta olen kuitenkin tarpeeksi rohkea, jotta uskallan myöntää  sen =)

Haluan painottaa, että Elina EI ole mielikuvitus ystäväni, vaan hän on ihka oikea ja elävä, vaikka häntä ei kuvissa näykkään =)


Siinä sitä sitten myytiin, niin hyvin kuin pystyttiin. Sitten tuli nälkä, kahvila oli mennyt kiinni, niinpä haimme Elinan kanssa Extra terveellistä ruokaa ulkopuolelta. Makkara perunasalaatilla. Ja kyllähän se upposi.



Päivä jatkui jatkumistaan kello oli 13 kun vaatteita oli vielä vino pino pöydässä.


Ja sitten homma oikeastaan lähtikin käsistä. Olimme jo aikaisemmin huomanneet, että melkeinpä joka kerta kun sanoin ystävällisesti moikkaukset, heippaukset what ever, niin jokainen ihminen katsoi murhaavasti, mitä iloisempi heippaus, sen murhaavampi katse =D Ja kun salama kirkkaalta taivaalta kuului erittäin iloinen ja luja ääni: Heippa vaan teille kaikille!!!!!! Kaikki ihmiset ympärillämme, kääntyivät katsomaan monttu auki meitä, Elina katsoi minuun, minä Elinaan, melkeinpä ymmärtämättä että tuo ääni oli tullut minusta. HAHHAHAHAH!!!!!!  Nauroimme ja hörötimme siinä kippurassa. Aika alkoi loppumaan, meidän oli päästävä eroon tavarasta, keinolla millä hyvänsä, niinpä fiksuina tyttöinä aloimme laulamaan:  Ostakaaaa, halvalllaaaa eurollaaaa jo paljon saaaa!!!!! Sitten tajusimme, että eihän koko homma toimi ilman koreografiaa, niinpä minä menin kyykkyyn, Elinan laulaessa: Ostakaaaa, halvallaaa, minä nousin, elina meni kyykkyyn ja minä jatkoin: eurolllaaaa jo paljooon saaaa!!! Saimme katseita ja asiakkaita, jotkut tulivat nauraen ja säälien, ja jotkut toivottavasti vaan huomasivat hienot vaatteemme =D  Oli aika pakata tavarat kasaan. Lompakossani kilisteli 137,00e - Mikon farkut 11e - 40e  vaihtorahoja sekä -13,50 pöytä maksu. No jäin omilleni, tullessamme kirpputorille minulla oli 2 pahvilaatikkoa, sekä 2 isoa Ikean kassia, nyt minulla oli vain ikea kassit. Pääasia, että pääsin edes hiukka tavaroista eroon. Jeessss!!! Nälkä jyskytti masussa, päätimme lähteä kiinalaiseen nauttimaan.


 Aivan kauhea kuva, minun oli muokattava kuva siksi tälläiseksi ettei siitä erota mitään =D


 Friteerattua nautaa, ja jättikatkaravun pyrstöä hapan imelässä kastikkeessa. Paistettuja nuudeleita, sushia ja salaattia.


 Samainen annos kauempaa kuvattuna


 Kun maistoin sushia ekaa kertaa, en heti kasvanut faniksi, vasta tänään, kiitos Elinan. Hän kertoi, että inkivääri laitetaan sushin päälle, ja sekoitetaan wasabia ja soijaa yhteen, kastetaan sushi siinä, ja valmista, maistuu herkulta. Ja se oli mucho bueno!!!


Olen ihmetellyt niin kauan kun kiinalaisella on tullut käytyä, etää missä ihmeessä on onnenkeksit, nyt rakkaat lukijani, kommentoikaa, jos olette käyneet kiinalaisessa, onko siellä ollut onnenkeksejä!!!!???? Minä haluan. 

Hyvä päivä kaiken kaikkiaan, aivan täynnä, nyt löllimään Mikko murun viekkuun!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti