Minä

torstai 18. marraskuuta 2010

New Yorkin Muoti viikon kauneus trendit vuodelle 2011, parhaimmat palat

HIUKSET

Tässä syksyn ja kesän aikana on nähty erittäin paljon nutturoita, tai minä olen ainakin. Haluaisin itsekin pitää korkeaa ja muhkeata nutturaa, mutta tällä leikkauksella ei sellaista saada aikaiseksi. Keväällä 2011, korkea nuttura on edelleen muodissa, se voi olla minkämuotoinen oikeastaan tahansa kuhan se on korkealla.





Esille tulee myös keväällä 2011 muotiviikkojen mukaan myös, sivu pinnitys. Kyllä, tiedän, että sana kuulostaa oudolta ja keksityltä, onneksi minulla siis on kuvat. Tämä on myös oiva tapa korostaa asua, jos osaa valita hyvin pinnin,soljen eli hiuskoristeen.






MEIKKI

Silmät

Ja kaikki tytöt jotka tykkää meikkailla oikein räikeästi, niin keväällä tosissaan silmissä saa olla kirkkaita värejä.  Luomiväriä tai kajaalia, kuhan sitä kirkkautta on.






Huulet

Eli huulissa saa nyt keväällä olla kaikkia herkullisia ja kirkkaita värejä. Ajatelkaa vaikka sanaa mehukas ja kävelkää meikki hyllylle ja ottakaa se mehukkain väri sieltä.  Tässä vähä esimakua.



Kuten näkyy, ei ole väliä onko kyseessä puna vaiko kiilto. Matta vai kiiltävä. Pääasia on se, että se huomataan, ja että huulet todellakin ovat syötävän hyvän näköiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti