Minä

keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Kevät 2011 trendit, parhaimmat palat minun mielestä

Kuten kaikki tietävät, kevään trendit tiedetään jo tässä vaiheessa. Tämä asia on minulle erittäin tärkeä mm. siksi, että kun perustan liikkeeni, on minun tilattava myös seuraavan sesongin vaatteita, ja silloin on hyvä tietää niistä jotain. Tosissaan, nyt päätinkin poimia, joitain omia suosikeitani New Yorkin muotiviikoilta ja jakaa ne kanssanne.




 Tässä on Vera Wangin kevään mallistosta erittäin kaunis ja kimono tyylinen mekko. Valitsin tämän suosikkeihini, koska tämä on hyvin klassisen tyylikäs, sekä kesäinen.  En ehkä sanoisi tämän olevan tyyliäni, mutta kaunis se silti on. Vera Wang ei ole ainut jonka mallistosta löytyy itämaisvaikutteita, myös Philosophyltä löytyy:


Eläin kuosit eivät ole katoamassa mihinkään. Jo nyt on ollut havaittavissa, kuinka käärmekuosi ja höyhenet sen kuin lisääntyvät. Kevät ei ole poikkeus, myös siellä on nähtävissä näitä samaisia tyylejä.





Ylemmässä kuvassa oleva käärme mekko on Altuzarran kevään mallistosta. Heidän mallistossaan on nähty eläin kuosia jo nyt syksyllä, mutta se jatkaa vahvana aina kevääseen saakka. Alempi pramea höyhenmekko on Alexander McQueenin kevään 2011 mallistosta. Ja jo pitkään muodissa näkynyt ja ollut pantteri jatkaa voiton kulkuaan Giambattista Vallin kevään mallistossa.

Kevään trendeissä näkyi selkeästi läpikuultavuus, tästä en kuitenkaan löytänyt yhtään kivaa kuvaa. Tämän vierellä, jatkaa myös edelleen pitsi, jota tässä on näkynyt jo tovin, itse pidän pitsistä ja tyttömäisistä vaatteista, joten minulle käy hyvin tämä.






Ylin musta pitsinen mekko on Erdemin kevään tulevasta mallistosta. Keskimmäinen valkoinen pitkä pitsimekko on aivan törkeän söpö, se taas on Ralph Laurenin. Viimeisenä muttei vähäisimpänä on Valentinon erittäin tyylikäs asu.

Business pukeutumiseen on tietenkin omat asunsa. Minun oli pakko ottaa yksi kuva sieltä, koska tämä oli aivan järjetön. Mietin vain mitäköhän työpaikalla sanottaisiin, jos  joku ilmestyisi toimistoon tämä asu päällä, eli Gareth Pughin business asu.


Että sellaista. 70-lukua on näkynyt vaatetuksissa aina aika ajoin, ja myös tämä jatkaa keväällä. Tässä onkin Fendin 70-luvun housupuku.



Tässä asussa on mielestäni ihana leikkaus, ja siksi minun olikin otettava tämä näytille. Itse en nyt ensimmäiseksi tuota päälle laittaisi, mutta juurikin, tämä on hyvä esimerkki siitä, mitä tarkoitan yksityiskohdilla mm. hihat, leikkaukset, lahkeenpituus yms.

Myös printit ovat edelleen pinnassa. 



Tässä kauniissa mekossa, siis yhdistyy 3 kevään trendiä samanaikaisesti: läpikuultavuus, printit ja eläinkuosi(höyhenet). Tämä kaunokainen on Diorin mallistosta.





Viimeiseksi jätin, ehkä rehellisesti sanottuna oman lempparini. Eli punk-tyylin. Ensimmäinen kuva on Gaultierin, hieman poikatyttömäinen, mutta mielestäni todella upea. Toisena on Balmainin niitti asu. Mielestäni hauska. Kolmas kuva on Jeremy Scottin mallistosta, mieleeni tulee Marilyn Monroe sekä Lady Gaga yhdistettynä. Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, on Burberryn upea niitti takki, sekä ihana violetti pantterimekko alla.  Näin Burberry sai yhdistetyksi myös 2kevään kovinta trendiä. Jätin muutamia trendejä pois, jotka eivät millään tavalla kolahtaneet, mutta toivottavasti tämä nyt oli edes hieman kattava. Seuraavaksi voin tehdä vaikka postauksen kevään meikeistä ja meikkityyleistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti