Minä

maanantai 15. marraskuuta 2010

Fashion kirppiksen koluaminen lauantai päivällä & illalla pienet pikkujoulut vesipiipun kera

    FASHION KIRPPIS

Kyseinen kirppis pidettiin uudenmaankadulla klo 12-15 viime perjantaina. Vaatteita, kenkiä, laukkuja ja koruja todellakin oli ihan laidasta laitaan, halvasta kalliiseen, basic merkistä aina huippumerkkeihin.  Myymässä oli jopa tunnettu Maria Veitola, joka onkin kuuluisa tyylistään.


Kyseinen turbaanikin taisi olla myynnissä, tai ainakin joitain turbaaneita. Minä en Marian pöydästä löytänyt oikein mitää, aina kun näin jotkut kivat kengät ne olivat 4 koko liian isot. Noh mutta hänen vieressään oli eräs oikein ystävällinen ja mukava nainen, jolla oli myynnissä, vaikka mitä ihanaa.  Useat niistä olivat huippumerkkejä, joten hinnatkin olivat sitä luokkaa. Löysin häneltä kuitenkin aidot nahkasaappaat, ja maksoin niistä vain 15e. Ja ne ovat oikein somat!!!!



Näin fashionkirppis oli koluttu läpi ja jotain oli tarttunut mukaankin.  Eli matkani jatkui Sokoksen kautta Mikolle, missä kävin laittautumassa pikkujouluja varten.

PIENEN PIENET PIKKUJOULUT VESIPIIPULLA

Ilmaannuin Mikolle. Murulla oli omat suunitelmat illalle ja minulla omat. Meitä oli 3 tyttöä menossa ystävälleni, joka oli tehnyt meille herkkuja. Olimme ostaneet 4e lahjat toisillemme, ja jaoimme ne. Ystäväni pikkuveli on tuonut hänelle Israelista vesipiipun, jota ruoan lomassa poltimme. Poltimme vesimelonin makuista sekä omenan makuista makutupakkaa. Vesimeloni, oli aivan järjettömän hyvänmakuista. Kaiken lisäksi se oli paljon pehmeämpää kuin oikea tupakka, sitä oli niin paljon helpompi polttaa. Erittäin, erittäin mukava ilta tyttöjen kanssa. Päätimme, että joku päivä kävisimme, siellä ravintolassa jossa on juurikin eri makutupakoita joita voi poltella.


Ilta jatkui kullan kanssa jonka suunitelmat peruuntuivat. Oli aivan loistava loppu ilta/yö!!!  Kiitos rakas siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti