Minä

keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Lanvin H&M:ssä... Loving it..

Halusin paneutua Lanvinin mallistoon tänään koska, en ole ehtinyt vielä sen kummemmin tästä kirjoittamaan.  Lanvin siis on ranskalainen muotitalo, jonka on perustanut Jeanne Lanvin 1900- luvulla. Kuten kaikki varmaan tajuavat, ei  hän ole enään elossa, ja nykyään muotitalon pääsuunittelijana toimiikin Alber Elbaz.


H&M:lle suunittelemat naisten mekot ovat prameita ja näyttäviä, kerrassaan mahtavia. Laitan tähän omien suosikkien kuvia, melkein kaikki siis =)











LANVIN FOR H&M




Kaikki näistä kaunottarista maksavat 149-199€. On tietenkin ilmiselvää, että huippusuunittelijan mekot maksavat enemmän kuin normaalit H&M:n omat juhlamekot.  Eli tässä oli hiukan juhlaa. Löysin myös 2 yli söpöä takkia mallistosta.



Takit eivät olleet edes pahan hintaisia. Lyhyempi malli oli 129€ ja pitkä malli 149€, eli samanhintainen kun halvin juhlamekko. Mallistosta löytyy tietty myös "basic" vaatteita arkeen.







Viimeiset 2 hametta oli laitettava molemmissa väreissä, koska ne ovat kerrassaan upeita!!! Aivan mahtavia!!! Pidän itse muutenkin vaatteista, joista löytyy jokin yksityiskohta, erilaisuus. Nämä vaatteet olivat hinta haitariltaan 49,95-79,95€. Ja nämä upeat hameet olivat sieltä halvimmasta päästä. 

Ja näin siis, lempi vaatteeni Lanvinin mallistosta on käyty läpi. Hinta on ihan ok mielestäni. Tähän mallistoon sopii mielestäni sana luksus, ja on mukavaa, että nämä kauniit vaatteet ovat nyt saatavilla myös minunkin käden ulottuvissa, ilman että joudun maksamaan itseäni kipeäksi.

2 kommenttia:

  1. Kyl noi vaatteet on kauniita mut onneks ei oo mun tyylisiä joten ei iske kateus ku muilla on varaa niihin :) Noi karva ilmestykset on kyllä hienot :)

    VastaaPoista
  2. Juu itsekkin oon ihan innoissani noista karvaisista ilmestyksistä. Kyllähän noi aivan upeita on, toinen asia tietty on, että sopiiko ne päälle ja omaan tyyliin. Tulee mieleen hiukka sinkkuelämää???

    VastaaPoista