Minä

keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Kampin JC:n kutsuvierastilaisuus

   Tänään todellakin pääsin nauttimaan Jc:n kutsuvierastilaisuudesta, sekä katsomaan syksyn yhteistyö malliston suunnittelijan Ida Sjöstedtin käden jälkeä. Tämä oli aivan ihana yllätys, sillä pääsin näin ollen myös kirjoittamaan siitä mistä eniten nautin. Vaatteista ja muodista.
   Ensinnäkin, rehellisesti sanottuna tilaisuus oli järjestetty mielestäni jopa paremmin kuin muotiviikot. Ovella odotti narikka, johon ihmiset pystyivät jättämään tavaransa, titenkin se oli valvottu. Sisällä kävi kuhina, henkilökunnalla oli Jc:n vaatteet päällä, mikä näytti erittäin hyvältä. Tarjolla oli skumpaa ja pieniä herkkupaloja, joita en valitettavasti kyllä maistanut, mutta ulkonäkö kertoi kyllä kuinka hyvälle ne varmana olisivat maistuneet. Mielestäni siis kokonaisuus oli kerrassaan loistava.
   Vaatetuksessa oli nähtävillä todellakin, tämän hetkistä muotia, mm. : leopardikuosia, punaista ja pitsiä.









   Eihän noita kauniita vaatteita voinut jättää yksin sinne roikkumaan, mukaani lähtikin alimman kuvan pantteri kauluspaita, legginssit, ja viime yönä unessani ollut pitsipaita. Olen himoinnut tuota pitsipaitaa jo kauan, mutta en tiennyt sen olemassa olosta vasta kuin nyt.

   Olisin halunnut kuvata paljon enemmän, mutta koska kamerani, ei ole mikään maailman paras, ei se tee vaatteille kunniaa, kuten se voisi. Suuret kiitokset silti Vesalle, joka antoi luvan ottaa kuvia tapahtumasta. Olisin halunnut ottaa myös Idasta kuvan, mutta en halunnut mennä häiritsemään häntä. Näin ollen pyörimme liikkeessä, nautimme hyvästä musiikista, juomasta ja tunnelmasta. Kaiken lisäksi saimme vielä 20% alennus lipukkeen Jc:hen. Eli minulta ei saa muuta kuin positiivista palautetta. Olen ollut tälläisissä tapahtumissa usein, ja voin rehellisesti sanoa, että tämä oli yksi parhaimmista kokemuksistani.











Kiitos Kampin Jc:lle hyvästä palvelusta, tunnelmasta ja mahtavista tuotteista, sekä ystävälleni Sannalle hyvästä seurasta!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti