Minä

torstai 18. marraskuuta 2010

Lumi teki enkelin hankeen =)

Heräsin taas tänään vasta puoli yksi. Ensinnäkin harmitti tarpeeksi jo se, mutta koska en ole mikään järjen jättiläinen maksoin väärän laskun eilen ja puhelimeni meni tänään kiinni. Hienoa. Noh, nyt saatiin se maksettua, mutta puhelin ei aukea, prkl!!! Omalla tavallaan kyllä aika vapauttavaa.

Lunta tuli tänään oikein kunnolla. Sitä on joka puolella. Se tuo kirkkautta, ja valoa, mitä kaipaankin. Odotan myös innolla huomista, ja sitä että pääsen juoksemaan mäkeä ylös poikani kanssa ja laskemaan mäkeä. Tekemään lumiukkoja ja enkeleitä. Tänään olen kuvaillut hieman ulkosalla lumisia maisemia.





Pikku miehelle tämä kaikki on yhtä suurta juhlaa. Hän heittäytyy lumikasoihin, nostelee suuria ns. lumipalloja, aivan mitä vaan. Liukuu haalarillansa pitkin tietä. Voi sitä onnea!!!!




Koitin saada Alexin leikeistä kuvia, mutta en saanut ottaa kun yhden, kunnes tuli kuvaus kielto =)
 Tässä kuitenkin kuva Allusta ja minusta. Minusta tämä nyt on vain nenä jäässä kuva, mutta Alexista lumipallon rikkomis kuva ja jotain muuta.




Kotiin päästyämme yllätyin positiivisesti, olin saanut Olivia lehden uusimman numeron, en kyllä tiedä miksi, mutta positiivinen yllätys se silti oli.  Toinen positiivinen asia oli Alexin tarhakuvat, ne olivat tulleet ja ensimmäistä kertaa Alex ei ole aivan vakavana siinä, erittäin positiivinen yllätys!!! Odotan niin innoissani lumileikkejä, ja joulun laittoa, mikä alkoikin tässä huushollissa jo tänään. Huomenna voisi leipoa torttuja ja pipareita, vaihtaa tonttu verhoihin ja laittaa joulusukat jo esille. Lumileikit ja joulu, <3 it!!!!!!

Nyt lämpimästi päälle ja ulos leikkimään!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti