Minä

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

150e palkkio ja Poliisi setiä =) hih!!!

Tosissaan sen verran jauhan nyt duunista, että olin siinä kuten aina. Asiakas maksoi kortilla, se ei toiminut joten kysyin papereita, ja koitin vetää kortin toisella tavalla. Näyttöön ilmestyi teksti: KORTIN VÄÄRINKÄYTTO (tai HYVÄKSIKÄYTTÖ), SOITA POlIISIT!!!! Mä olin ihan monttu auki, ja painoin nappia minkä kerkesin. Ensimmäinen mikä pääsi suustani taisi olla:ÖÖÖÖÖ.... Sitten duunikaveri siinä pällisteli myös, minä sanoin että hiukan outoa kun tämä kortti on tuon asiakkaan. No toimimme kuten ohjeessa sanottiin ja soitimme poliisit. 

Sieltä saapui ihan ok:n näkönen poliisi, mutta se toinen oli kyl aika namu. Duuni kaveri alkoi sit hoitelee asiaa (kortti asiaa ei poliiseja  =D), hiukan myöhemmin se komea poliisi tuli vielä, pyysi minut ulos ja kysyi haluanko palkkiota. No tietty haluan, ainoa moraalinen dilemma oli: KUKA MAKSAA PALKKION. Komea poliisi soitti jonnekkin mistä asia selvisi. Hän ilmoitti minulle, että luottokunta maksaa sen, joten moraalinen dilemma oli poissa, ja vastaukseni kysymykseen (haluanko palkkion) oli: TOTTA HELVETISSÄ!!!!!


Hei vi**u oikeesti, MAHTAVAA, ENEMMÄN KU MAHTAVAA, TAJUATTEKO ET OON NIIN KUSESSA EDELLEEN TON RAHA SOTKUN JÄLKEEN, ET TÄÄ TULI NIIN OIKEESEE SAUMAA!!!! AIVAN SIKA MÄSSYY!!!!!! JES JES JES!!!!


Btw. Arvatkaa mitä mä teen =D Mäpä värjään täällä tukkaa, eli ennen nukkumaan menoa, minäpäs laitan postauksen uuesta tukastani =D Tai sit huomenna, riippuu kuinka myöhäseks menee =)

2 kommenttia:

  1. siis kortti asiaa ei poliiseja XDXD

    VastaaPoista
  2. ?D Joo piti oikee laittaa tollee, ku mun teksteis ei koskaa voi olla varma mitä sieltä taas tullee =D Muahahahha

    VastaaPoista