Minä

torstai 14. heinäkuuta 2011

Happy Birthday to me!!!! Best Birthday EVAH

Tosissaan mul oli syntymäpäivät tossa 5.7 tuli noita vuosia taas lisää =D En osaa siltikää kuvitella et oon niin vanha ku oon.. Joka tapauksessa, voin SANOA JA LUVATA , että minulla on maailman  paras pikkusisko IKINÄ!!!!!!



Pääsin töistä. Minun oli tarkoitus nähdä siskoni. Hän sanoi, koko aika, että nähdään puistossa, nähdään puistossa. Noh, lopuen lopuksi näinkin. Etsin häntä ja etsin. Maailman kauneimmalla spotilla Hopeapajun juureen, siskoni oli roudannut pöydän ja tuolit, ja kun hän näki minut, hän alkoi laulamaan paljon onnea, pinkki skumppa toisessa kädessä. Ihana!!!! Hän oli itse leiponut kakun kaverillansa Kalliossa, ja kävellyt Töölöönlahdelle kakku ja skumppa kädessä =)



Kuviakin löytyy, mutta ne ovat puhelimessani, joka katosi, ja löytyi, mutta on vielä toistaiseksi poliisilaitoksella. Eli kuvat tulee myöhemmin. Siellä me söimme ja joimme. Siskoni oli tilannut linnuilta lintu pornoa kun söimme, sekä ahnaita katseita kakkuamme kohtaan =D Sorsaemon poikasensa kanssa, ja tiiran jooka ihme kyllä ei hyökännyt kakkumme kimppuun, vaan tuli esittelemään elävää kalaa, jonka oli pyydystänyt ja rouski sen suuhunsa menemään edessämme =D Tovin syötyämme,juotuamme iski kaamea vessahätä. Nauroimme niin paljon, että meinas housuun tulla =D Ei siinä mitään, näimme joitain kundeja jotka bommas seinään, ja näin syndejen kunniaksi minäkin päätin =D Siitäkin on kuva =D Se myöhemmin. Bommasin paikkaan mihin oli lupa siis bommata..



Siitä menimme muutamalle baariin, jossa pelasimme Yatzya sekä Trivial Pursuittia. Siitä menin Mikolle, ja sen jälkeen vietimme kuuluisat 4 pvää yhdessä jotka olivat ihanat, ja sen jäälkeen tiesin, että vaikka kuinka kusipää hän on minulle ollut ja  minä hänelle haluan hänet. Mutta sitten hän valitsi muut... Mutta mahtavat syndet oli. Syntymäpäivät jatkuivat Mikolla jossa söimme aivan yli hyvää ruokaa yms. Seuraavana päivänä olikin aika ryypätä =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti