Minä

perjantai 22. heinäkuuta 2011

Tiistaina PISSAHOUSUJA, oli kyl nii maanantai meininki!!!!!!!

Anteeks vanteeks vaan, ku en oo mitää postaillu täs... Siis uskomattomia juttuja on käyny, niinku uskomattomia!!!!! Ensinnäkin olin tiistaina duunis, broidi tosissaan vahti Alexia. Sanoin broidille että ilmoittaa mitä himaa tartteen, ei ilmoittanut, eli nälkäkuolema.


Ja mitä tapahtui duunissa???? AI MITÄ!!!??? No meikä oli tosissaan siinä, ku asiakas tuli maksamaan ostoksiansa.Muija näytti hapsu hiukksiensa kanssa häröltä, mutta ei sehäröily siihen loppunut. EI!!!!! Maksaessaan ostoksiansa, sanoin hänelle, että maksu ei mene läpi koska kortti on väärinpäin. Hän puhui hitaasti, hyvin hitaasti: "Aiiiii, näääääääinkö??"Kysyi asiakas." Rouva te laitoitte sen kortin samoin päin edelleen, TOISTE PÄIN!!! Siru itseennepäin." Sanoin."AAAAAAAAhhhhh, siis näin!!!! "Sanoi asiakas."NO EI, se on edelleen aivan samalla tavalla!!!!!!! TOISTEPÄIN!!!! Sanoin jo hiukka ärsyyntyneenä. Siis jollai tripillä se eukko oli. Siis ymmärrys nolla, ja siis ei mitää järkeä sen jutuissa, se kävi kuin hidastetussa elokuvassa. Joka tapauksessa, mä sit törkkäsin sen kortin sinne oikein, ajattelin et se kyl handlaa sen loppuun, MUTTA. Ihan jumaliste oikeasti, tyyppi näppäili 4x sen etuajassa, ja ihmetteli ku ei toimi. Loppuen lopuks jouduin demostroimaan sitä maksupäätettä. =D Ai mitä tarkoitan. No se kortti oli TAAS sinne laitettuna, kun se pyysi pin koodia se laite, ja siitä kuuluu, see piip, niin sanoin aika kovalla äänellä:" PIIP",ja olkaapa hyvä ja laittakaa pin ja PAINAKAA VIHREÄTÄ!!!!Ja O-OUUUU se sai sen vihdoin tehtyä. Sitten se tallusti pakkaamaan ostoksensa,  olin onnellinen, HETKEN.


Seuraava asiakas, tämän hidastetun nais asiakkaan jälkeen sanoi:" hei, pyytäisitkö jonkun tänne, lattialla on nestettä, hajusta päätellen se on KUSTA!!!!!!!"  Olin niinku WTF, huono vitsi, ootko tosissas. No tytöt meni sit ja katsoi  tosissaan videokameroista, että mitä helvettiä oli tapahtunut, niin tämä muija oli KUSSUT, reagoimatta, tietämättäään allensa. Mitä helvettiä ajattelin. No sitten olin lähdössä paikasta A. paikkaan B, kun huomasin toisen, isomman LAMMIKON, no taas tarkastus, niin se oli siis lorauttanut siihenki. EI HITTO!!!! Että sellasta pientä kivaa tapahtui siis...


No nyt onneks sain Annikalta lainattua konetta, koska hoidan töitä myös koneelta käsin. Joten pahoittelut nyt vielä... Huomen jotai äly fiksua =)

3 kommenttia:

  1. oi että mä rakastan näitä työläisten kertomia tyhmä-asiakas-juttuja :D:D näitä lisää jos sattuu!

    VastaaPoista
  2. No nii, hienoa, kiitos kiitos... Näitähän riittää, mut en oo ennen jotenki uskaltanu kirjoittaa, mut tästä eteenpäin siis AINA!!!!! =D

    VastaaPoista
  3. Ps. Kiitos honey ku jaksat kommentoida !!!! <3

    VastaaPoista