Minä

maanantai 18. heinäkuuta 2011

SISUSTAMISEN iloa...

Olen asunut nyt tässä asunnossa yli vuoden. Sisustaminen on siis aivan totaalisen kesken!!!!! KESKEN!!!!! Aloitin kuitenkin keittiössä jokin aika sitten sisustamaan pikku jutuilla sitä pinkiksi. Pinkki/ruskea/beigeksi jos nyt tarkkoja ollaan.

Pinkkiä: Patalaput, Suola/Pippurimyllyt sekä Leipälaatikko (tai sellanen, u know)
Beigeä: Kaapiston listat, verhot(Beige/ruskeat)
Ruskea: Verhot(Beige/ruskeat), Ruokapöytä ja tuolit

Minulla ei ole ollut mattoa, eikä edes kunnon lamppua siellä, nyt vihdoin otin itseäni niskasta kiinni, ja ostin itselleni lampun ja maton. Maton kanssa kävi hyvä tuuri silla se on melkeinpä kopio verhoistani. Enää metsästän istuin tyynyjä, pinkkejä, koska beige ja tummanruskea ovat pysyvät värit, mutta pinkki on tehoste väri. Tässä kuvat vielä uusista sisustus ihmeistäni =)

Toi on niin ihana, niin mun tyylinen ja näköinen!!!!!! =) Onko se teidän mielestä tyhmä keittiöön?????

Mutta en ole varma tuosta... JOTEN MIELIPITEITÄ KAIVATAAN!!!! Tämän voi palauttaa, olen nimittäin miettinyt ihan perusmattoa. Tälläistä, joten pliis sanokaa rehellisesti mielipiteenne =) KIITOS!!!!!!!!!

Tämä matto sopisi nimittäin ältsin hyvin lamppuun. Mut sitten toi beige sopii kaapistoon sekä verhoihi. Beigen matton saa vielä palauttaa, joten auttakaa ystävää hädässä =) 

Mut jeppis keppis tämä neiti lähtee nyt nukkumaan, ku huomenna pitäisi mennä heti aamulla lääkäriin, ja hammaslääkäriin O_o Hyvää alkavaa viikoa pupsit!!!!!

2 kommenttia:

  1. oi ihastuin tohon beige/ruskeeseen mattoon *w* ihana! se ehdottomasti!

    VastaaPoista
  2. Okei, jes jes... Ja hei kiitos hirmu paljon ku jaksoit antaa mielipiteesi =)

    VastaaPoista