Minä

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Ystävät ovat apuna, ystävät ovat elämän suola...

No mähä valittelin mun hamppia ku sitä niin sattuu, HEI OIKEESTI; ONKO IHME!!!!! Aloin tänään oikee kattelemaan ja ihmettelemään, että mitäs vittua.. Nii juu tiiättekö jos on se kolo missä se hammas on. Nii mul on siel hamppaskolossa(ikenessä=D OONPA DORKA!) Vähä yli puolet siit kolosta hammasta(viisaudenhammasta) ja se 1/3 osa on tyhjä kolo, mikä on ihan löllö ikeninen. HEI ONKO IHME ET SATTUU!!!!! WTF!!!!! 

Kipu oli järjetön, loppuen lopuksi en keksinyt muuta kun kysyä kaverilta onko hänellä mitään. No hänellä oli resepti burana 600. Jippii, eli käytii hakemaan sellasia mulle, tai oikeastaan kaveri haki. Kiitos ja kumarrus raksu naksulle <3 Heti naamaan yksi, ja menoks.

Oli muuten aika huvittavaa, ku joka kerta nyt ku ollaa oltu Mannis, nii Alex on alkanu kiukkuumaan???!!! Weird?? Oltii mannis koska oltiin menossa syömään, ja Sanna nyt sano että kun hän kerran pyysi meidät syömään <3 Ja varmaa koska tietää miten köyhä olen Ku tuli se 900e lasku. Menimme Chicosiin, jossa tilasin aivan ihanan katkarapu salaatin!!! NAMI!!!!! Sanna tilasi burgerin, Alex ei halunnut mitään vaan leikki vain leikkipaikalla =D

No eipä siinä mitää, lähdettii Sannalle. Sannan piti hoitaa vähä duuni juttuja, niin Alex ja minä pelasimme Labyrinttiä sekä Kimbleä. Hetken päästä Alex sai hirveen/leikkimis riehumis kohtauksen, ja me nauroimme Sannan kanssa vedet silmissä =D Siis oikeasti nauroimme niin paljon. Hetken päästä Alex pyysi että lähdetään ulos, minä en jaksanut, niinpä ne 2 hullua lähti riehumaan =D



Noh, pian hikipäät tuli takas sisälle ja,  nehän pyys mua sit kans sinne. Ei muuta ku kengät jalkaa ja peuhaamaan =D No eka mentii sellasee pyörivää juttuu ja hyi hitto ku meinas laatta lentää. Sit leikittii piilosta, ja potkittii palloa. Tehtii vaikka mitä. Paras oli kyl ku leikin jotai urpoo, nostin huulet ikenien päälle nii että hampaat näky, ja leikin jotai kunnon landea, allun lippu takaperinpäi, nii Alex siis melkei itki naurusta, pyys vielä muutaman kerran et leikitää sitä uudestaa =D Hahahaha... How weird is my son!!!!

Kello oli sika paljon ku pääsimme kotiin, oli aivan sairaan mahtava ilta, suuret kiitokset siis Sannalle ja Alexille. huomen jotai kivaa, en ottanu kuvaa siis tänää mekosta enkä kynsiäkää saanu lakatuks, mut ei semitää huomenna on uusi päivä =)

Nyt kauniita unia, meikä lähtee unimatin kanssa nukkumaan!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti