Minä

torstai 19. toukokuuta 2011

Sisustamisen iloa, elämän keskellä =D

Tänään on oltu taas töissä, ja sen takia nämä päivityksetkin ovat huvenneet... MASENTAVAA!!!! Mielummin mä nyt tänne kirjoittelisin kuin olisin töissä =D Heheeheh...  Ja huomenna sitä olisikin taas aamu vuoro.. Eli mikä tarkoittaisi sitä, että olisi mentävä aikaisin nukkumaan...

Tämä päivä on ollut yksi monista samanlaisista. Töihin, hakee Alex, ruokailu yms. Ei mitään erikoista, kunnes Mikko mies tuli illalla kahville ja piristi päivääni oikein huolella. Tutustutin Mikon tietty pupuihinkin. Oli ne 3 niin suloisia =)

Minulla on hirmuisesti projekteja käynnissä, eilen tein seinääni kuvan. Tänään pyyhin sen, ja mitä luultavimmin viikonlopun jälkeen voisin tehdä sen kunnon aineilla uudestaan. Kahdet farkku prokkikset, joista olen tekemässä  niitä sortseja. Toiset on mustat ja toist lohen väriset. Mustiin farkkuihin päätin tehdä koristeeksi siis maalin roiskeet. Teen sen luultavimmin valkoisella tai valkoisella ja punaisella. Sohvan päällystys. Keittiön sisustus, eli kuten huomaatte homma ei lopu kesken. Mut pitää takoa silloi ku rauta on kuuma, eli nyt kun niitä ideoita piisaa =)

Seinään tulee tälläinen kuva, ja sitten oma suunittelema, koukeroineen, sekä hiukka eri väreillä:


Tätä tyyliä käyttäen teen sen toisenki tytskyn. Minä rakastan ruusuja ja kaikenlaisia koukeroita, joten tuo on juuri täydellinen =)

Noh mitäs mieltä tuosta kuvasta?? Olisiko se siisti seinään. Ajattelin jatkaa kiemuroita enemmän siihen seinään, ja käyttää tämänhetkisen makuuhuoneen värejä: viininpunainen, kulta, musta, eli aika hyvin osuu yksiin =)  Nyt rohkeasti mielipiteitä kehiin =)

Mut nyt tää tyttö lähtee unimaille, joten kauniita unia, ja palataan taas =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti