Minä

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Summer Feeling and Good Food!!!! I'M LOVING IT

Eli lauantaiksi oli ensiksi suunniteltu koti-iltaa ja hyvää ruokaa med Alex, Annika ja Mikko.. Yllätys pyllätys se meni pepulleen, niipä matkani johti kohti äitiä.. Siellä oli minä, siskoni, veljeni, Alex ja tietty äitini. 

Lauantai: Grillattiin makkaraa, join siskoni kanssa muutamat(2), katsoimme leffaa ja nauroimme aivan hervottomasti.. Nauroimme niin, että itkimme.. Katselimme vanhoja kuvia, sieltä löytyi mm. kissoistani kuvat jotka minulla oli pienenä. Oli pakko ottaa se kuva itselleni =) Ohho oli niin hauskaa.. Olin ostanut eilistä varten tomaatteja, bonjour cremeä, pekonia ja makkaraa ja Alexille tietty naksu pussin =). Tomaatit jäivät siis tekemättä.



Sunnuntai: Ihana sunnuntai heräsin joskus. Sain kunnon yö unet. Noh tulikin valvottua kolmeen ja naurettua niin paljon, että ehkä ihan hyvä =D Tosissaan sitten heräsin joimme kahvia, ja hengailimme hetken äidillä. Ja sitten lähdimme kävelemään äitini luota kirpputorille.. Se ei haitannut sillä aurinko paistoi ja lämmitti mukavasti kävellessämme. Kirpputorilta ostin jotai mitäin olenkin tarvinnut pitkään kun edelliseni hävisi, eli napakorun. Tietty käyttämätön koru on kyseessä... Ihana <3 Olin suunnitellut, että sieltä lähdemme suoraan kotiin, mutta äiti pyysikin meitä syömään, no mikäpäs siinä. Ja mitkä mätöt!!!!!! NAM NAM NAM NAM NAM NAM!!!!



Raakalaisia




Ruoan jälkeen olikin mukava istua terassilla ja ottaa vähän arskaa. Siis aivan ihana sää =)


Vihdoin oli aika lähteä kotiin. Menimme junalla, ja kävelimme kotiin. Matkalta löysin aivan ihania puun oksia, joita keräsin hieman kotiin koristeeksi, sillä ne tuoksuivat niin hyviltä ja näyttivät yber kauniilta =)





Että sellaista =) Täydellinen viikonloppu, vaikkakin eka plääni meni pyllylleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti