Minä

tiistai 17. tammikuuta 2012

Uusi tukka tuli HYVÄ vai HUONO????

Eli tosissaa meitsihän pyyteli vähän apua, sekä kyseli mielipidettä, mutta vastauksia, eikä mielipitetä tullut. Senpä vuoksi koitin toteuttaa jonkin näköistä suunitelmaa joka meni kyllä sitten aivan perseelleen, koska se ei ole yhtään sitä mitä piti, mutta en nyt vihaakkaan sitä.

Siis tukan leikkuu alkoi sitä rikkomalla. Mitä enemmän rikoin, sitä paremmin tajusin, että joutuisin ottaa pituudesta. Mikä masensi vähän. No lopulta toinen puoli (pidempi) oli rikottu, ja olin tyytyväinen. Otsis oli helppo leikkaa. Enään oli siis lyhyt puoli jossa on siili ja päälle kasvanut kauniisti TATTIMAISESTI tukka, tai KATTILAMAISESTI =D Saatte kuitenkin varmana mielikuvan millaselta se toinen puoli on näyttänyt!!!! JEP i KNOW kaamea!!!

Rikoin tietty myös toisenki puolen, josta tuli tosi lyhyt, koska oli jo lyhyt. Katsoin edestä tukkaa ja se näytti siedettävältä, käännyin sivuun, niin se oli aivan kaamea. Siis mikä hiivatin takatukka mulle oli kasvanu, koitin nätisti rikkoa sitä. Ei onnistunut., joten loppuen lopuksi leikkasin sen takaa yhtä pitkäksi kuin pidemmän puolen tukan. Tukka oli valmis, oli aika värjätä...

Ostin jotai Lorealin mustaa väriä, jotai Moussea. Sitten päässäni alko soimaa hälytys kellot. Viimeksi ku värjäsin päästä tuli verta. Ihmisiä on kuollu johonki Lorealin hiusväreihin, ja justiinsa tummiin. No siinä ihan helvetin vainoissa fiilistelin olojani, en ees tiiä miks en vaa pessy pois vaa jäin vaa oottaa. Oon niin outo. Mut 20min päästä tukka oli musta leikkaus valmis!

Paras juttu tässä tukassa on se että se on monitoiminen, tästä saa lyhkäsen näköisen, tai sitten tälläsen millanen tästä just tuli.


 Lyhyt puoli, mutta saa kummankin puolen tälläiseksi, ilman että näyttää ihan oudolta.


Otsis ja pidempää puolta


 Sivusta


Otsista

No millainen tuli????? Mitä mieltä olette??????

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti