Minä

maanantai 16. tammikuuta 2012

Kanaa vai lihaa??? Sama resepti ja aivan törkeen hyvää!!!

Olipas vaikeeta päättää perjantaina mitä syyää, ku toi herra on vähä nirso =D Tulimme kuitenkin tulokseen possunsuikale. Resepti oli herran keksimä, ja monet hänen kaverit ovat sitä kehuneet, enkä yhtään ihmettele miksi!!!!




Rypsiporsaan fileesuikale 600g
2 punaista paprikaa
1 sipuli
2 bonjour Creme valkosipuli tuorejuustolevitettä
0,5dl kermaa
Grillausmustetta

Pilko paprika ja sipulit pikku paloiksi. Laita riisit tulemaan.

1. Kuullota sipulit ja paistele paprikaa.
2.Heitäppä sekaan lihat. Paistele kunnes kypsää.
3. Sitten voikin laittaa jo Bonjour Cremen ja kerma kun soosi on tasaista.
4. Grillausmaustetta oman maun mukaan, aikas paljon mä laitoin. Maistele aina kun sitä lisäät.

Ei muuta kuin syömään!!!!! NAM NAM NAM!!!!

Jos ei possu hotsita niin kannattaa tehä sitten vaikka kanaa. Aivan samalla reseptillä!!!! Törkeen hyvää, vaihda possu vaan hunajamarinoituihin kanasuikaleisiin.

Testatkaa, ja sitten voitteki kertoo et mitä tykkäätte =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti