Minä

maanantai 30. tammikuuta 2012

MUOTIIA!!!! Kevät/Kesä Jc:n tyyliin 2012

No niin vihdoin kirjoitetaan asiasta jota minä RAKASTAN muodista.

Tammikuusta alkaen on voinut Jc:ssä nähdä jo esimmäisiä kevään tulokkaita. Mitä tämä sitten tarkoittaa??? Itse en ole paikan päälle päässyt vielä fiilistelemään ,mutta älkää siis luulko etten tietäisi asiasta jo =D  Elikkä miltä Jc:n kevät ja kesä näyttää:

FARKUT ovat kulutettuja sekä vaaleita.




Huomatkaa ekoissa kuvissa ihanat oranssit korkkarit

PERUSVÄREINÄ mallistossa nähdään: Mustaa,harmaata,valkoista ja Beigeä.





TEHOSTEVÄRINÄ toimivat tänä vuonna: sähkönsininen, merensininen, oranssi ja roosa. Myöhemmin keväällä mukaan liittyy keltainen ja vihreä.






Malliston pääasialliset MATSKUT (materiaalit) on: Puuvilla, sifonki, puuvilladenim sekä hieno ja ohut chambry. Mitäs näillä matskuilla saa aikaiseksi, vaikka ja mitä

  Jc: n AVAINTUOTTEET MALLISTOSSA kuitenkin ovat esim. Isoneuloksiset neuleet pehmeästä puuvillasta, chambraysta valmistetut paidat ja paitamekot, virkatut neuleet, graafiset printit, ohuen paidat ja puserot useissa väreissä.







Millainen mallisto sitten on??? Mallisto on täynnä merihenkistä raitaa, kulutettu ja vaaleata farkkua, vahvat ja tyylikkäät siluetit näkyvät tässä mallistossa. Tykkäsin itse tästä mallistosta, ja tosiiaankin todellakin helppo yhdistää muut vaatteet farkkuihin. Ja tehoste väreillä saa kivasti pirteyttä ja raikautta =)

Mitäs tykkäsitte???? 

Tämä siis tyttöjen mallisto. Poikien mallistosrta kirjoitan vielä tällä viikolla =)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti