Minä

torstai 12. tammikuuta 2012

Leikatakko vai ei leikata??? Siinä vasta pulma, APUA!!!

Kaikki jotka ovat lukeneet vakituisesti blogiani, tietävät, että minä saksin yleensä omat hiukseni. Tällä hetkellä olisi tarkoitus kasvattaa tukka, mutta tämä malli, (MIKÄ MALLI!!!!!!???) tukassa on mennyttä. No oon miettiny, et mitähän helvettiä tässä keksisi. Mieleeni tuli sitten, että jos leikkaisin otsiksen takas. Toinen puoli on edelleen lyhyt, joten "pitkä puoli" leikattaisiin mös rikki, mutta pituudesta ei otettaisi pois. Eli pitkä puoli vähä samalla tyylillä ku Jennifer Anistonin kuuluisa tukka oli, mutta suorana ja todela rikki. Päältä rikottaisiin kokonaan myös. Ja väriksi tulisi musta.

Tässä jotai kuvia, koittakaa käyttää  mielikuvitusta, en nimittäi löytäny sellasta mitä tarkoitan...






Tää alin on nyt eniten lähinnä sitä kuinka rikki sen tukan, sekä otsiksen osalta. Koska ois kiva et saan otsiksen laitettua suoraa tai rikkinisen näkösesti. 

Mitä mieltä olette??? Vai olisiko kenties parempia ehdotuksia?? Nyt tarttee ussia tuulia muodottomaan tukkaan, mielipiteitä????!!!!!!!

Pari postausta alemmas näkyy musta kuvia, sekä mun muodottomasta tukasta, nii voitte verrata =D Tai keksii mitä sille voi tehä =D

Kiitos jo kaikille!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti