Minä

lauantai 24. syyskuuta 2011

Uusi TERVEELLINEN elämä alkoi 50min lenkillä med HAUVA

Hei uskokaa tai älkää, mutta meitsi lähti tänä aamuna kävely/juoksu lenkille =D Siis en vielä usko tätä itsekkään. Ensiksi kävelin ja lämmittelin Lindan kanssa, ja siitä sitten pinkasin juoksuun. En viitsinyt juosta hirveän suurta lenkkiä sillä, en ole tehnyt kuin koti treeniä tässä, enkä yhtään oikein aerobista, mutta WUHUU meitsi teki sen, JA NÄILLÄ NILKOILLA =D Ai niin ja RANKKA SATEESSA!!!!! AI JOO JA MURTUNEELLA VARPAALLA =D




Aamupalan syönti tietty jätettiin vasta treenien jälkeen, ja aamupalaksi teen smoothieta. Rasvatonta ja maustamatonta jugurttia, pakastevadelmia, kaurahiutaleita ja banaania. NAM NAM, ja terveellistä on.

En ole ainut jolla on tänään urheilu päivä, Alexilla tosissaan on tänään futis harkat =D

AVAUTUMISTA:

Olin päättänyt, että kun saan kännykkäni korjauksesta pistän kaikki välit poikki exääni,koska hän joutui korjauksen maksamaan, niin odotin vain maksua. Kun sain rahat ja puhelimen, niin poikkaisin kaikki välit. Sitä ennen olimme välillä nähneet, mutta mikään ei ollut totta enään pitkään aikaan. Hän puhui rehellisyydestä, mutta en kuukauksiin ollut katsonut sitä aiheelliseksi, koska hän ei ollut merkinnyt minulle kuukauksiin mitään. Hän ehkä luuli että jos olemme rehellisiä se auttaisi. Mutta rehellisyyden nimissä kesäkuusta lähtien kaikki on ollut valhetta. Enkä kadu... Toivon hänelle silti kaikkea hyvää, ja että hän pärjäisi nyt paremmin ilman minua. Ja että hän yrittää auttaa itseänsä enemmän.

Anteeks että avaudun mut johonki se on pakko avautua. Mut oon ihan innoissani tosta aamulenkki hommasta, huomenna uudestaa, ja katsoo jos tänään vielä lähtisi salille, tai ainakin kotitreeni jos ei muuta!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti