Minä

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Lauantaina tyttöjen juttuja: Koristelakkauksia

Tosissaan koko viikonloppu on vietetty kotona. Pe vuokrattii pari pätkää, syötii hyvin ja herkuteltiin. La aamuna olin tällä kuuluisalla lenkilläni, sitten lähdimme Alexin futis treeneihin, ja näin pääsi lauantai tyttö jutut käyntiin.

Näin Tiian läheisessä ostos keskuksessa, jossa tosissaan kävimme ostamassa vähän herkku ruokaa. Tehtiin sitä herkku salaattii mitä tehtiin silloi joskus aikaisemminkin, eli kuvia löytyy vanhemmista teksteistä. Siihen tulee:
Rucolaa, kirsikkatomaatteja, pastaa, pestoa ja fetaa.. NAM NAM

Sitteen meillä oli edellis päivän leffat vielä niin katsoimme ne uudestaan. Eli tähkäpään ja the townin. Tähkäpäällä tarkoitan kaksin karkuteillä.


Tää leffa oli niin ihana!!!!! NIIN IHANA!!!!! Yllätyin tosi positiivisesti, tykkään tosi paljon animaatioista, ja tää on aikoihi kyl yks parhaimmista minkä oon nähny.


Tässä yksi päänäyttelijöistä oli Ben Affleck, ja positiivinen yllätys oli, että herra oli itse myös  käsikirjoittanut sen. Eli leffa oli todellakin positiivinen yllätys. Tykkäsin =)

No Alex meni nukkumaan, nii me jäätiin tyttöilemään. Tehtiin molemmille koristelut kynsiin. Koska minulla on vain tämä kännykkä millä pystyn ottamaan kuvia, voitte kuvitella kuinka huonoja kuvia sain siis kynsistä... Mutta antaa osviittaa ja voin vähä yrittää selittääkkin =)


Eli pohja on vihreä, ja sitten laitettiin tollasia mustia ja valkkoisia "kaaria"ja jokaiseen kulmaan(kaarien alkuihin) vaalean vihreät timantit.

Itselleni tein oikeastaan identtiset mutta vaalean liilalla pohjalla, ja kaaret olivat punaiset ja mustat, ja timanttini punaiset.

Leikkasimme perjantaina ja lauantaina myös tukkani, ja tänään leikellään lisää, eli huomenna voisin laittaa kuvaa tulkastani, sekä muutenkin sunnuntaista.

Nyt me aletaan Ändin kanssa kattoo tapahtui Vegasissa, sekä pientä siivousta tässä samassa.  Hauskaa iltaa kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti