Minä

perjantai 17. joulukuuta 2010

Yöeläin mä oon, en tartte unta palloon... Joulujuhlia ja pipareita..Muruja ja rakkaita...

 Menin eilen nukkumaan n. 3 aikoihin??? Pyörin sängyssä kunnes minun täytyikin jo herätä. Eli eilinen yö on ollut lievästi sanottuna uneton. Vein Alexin tarhaan, siitä päätin mennä Mikolle, koska en saanut töitäkään tälle päivälle. Tietenkin herra suloisuus nukkui siellä onnellisena, minä katson häntä katkerana, koska omat uneni olivat jääneet välistä. Kömmin lopulta Mikon viereen, mutta uni ei tullut, ei millään. Tuijottelin ja suukottelin vain murua. En malttanut sulkea silmiäni. Vihdoin nukahdettuani, sain nukutuksi n. 5h?? Sitten oli edessä herääminen, en halunnut nousta, yksi suuri syy oli tietty unen puute, mutta toinen, hieman isompi oli se, että tiesin ettää kun avaan silmäni, Mikko ei olisi vieressä.. Joka tapauksessa pakko se oli nousta. Mikko  lähti melkeinpä heti töihin, ja minä puolestani hakemaan Allua.

Tarhasta me kiidimme tuhatta ja sataa syömään, koska meidän piti mennä takaisin " tarhalle", koska Alexilla oli joulujuhlat. Saimme syötyä sitten Alexilla oli vaatteiden vaihto edessä ja minulla naaman kampaus ja meikkaus =D. Sain itsestäni siedettävän, Alexista tuli oikein komea pieni herrasmies.


Herra juuri lähdössä juhlimaan.

Lähdimme hyvissä ajoin. Pääsimme tarhalle, huoamasin, että tarha on kiinni. Mieleeni muistui, että juhlat eivät olleetkaan tarhalla vaan jossain hevonkuusessa. Hakkasin ja pimpottelin ovea, kunnes siivooja päästi minut sisään. Sain selville missä juhlat olivat, vaikka puheesta en ymmärtänytkään mitään. Sitten alkoi kyseisen paikan metsästys. Kysyin ensimmäiseltä vastaan tulijalta, hän ei tietänyt, kysyin toiselta vastaan tulijalta, hän tiesi.  Ehdimme jopa paikallekkin oikeaan aikaan.Juhlat alkoivat, jouduin todella taakse istumaan, enkä nähnyt mitään, paitsi jonkun herran selän. En tietenkään suostunut kohtalooni, vaan marssin eteen, koska ottaisin kuviakin. Sitten huomasin kuinka yksi hoitajista talutti itkuista poikaa, Alexia. Sain Alexin rauhoitettua, hän meni vetämään esityksensäkkin, ja hoiti homman hyvin!!! Rockasi ihan huolella lavalla.

Kun juhlat oli juhlittu tulimme kotiin. Annoin mini miehelle iltapalan ja laitoin sänkyyn. Minun piti alkaa siivoamaan, kuten aloin, kunnes aloin tekemään päivän toista blogia. Hahahahhhahah. On se helppoa jumahtaa koneelle. Onneksi facebookkini ei toimi, niin en voi tuijottaa sitäkään, vaan pystyn toimimaan kuin normaali ihminen, enkä ole dataniska zombi. Minut on vapautettu.

Nyt odotan kuin kuuta nousevaa huomista. Mikko mies tulee yö kylään. Saan nukahtaa hänen viereensä, ja herätä hänen vierestä. Saan olla kahden rakkaimman ukkelini kanssa. Mikä voisi olla ihanampaa?? Lauantaina oli suunitelmissa lähteä viihteelle, mutta saa nähdä jaksaako ja huvittaako, olisi kyllä mahtavaa, koska viime kerta meni aivan päin v****a!!!!


Arvaatko mitä kuvassa tapahtuu. Oikein söpöilyä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti