Minä

torstai 30. joulukuuta 2010

Mitä päällä, tällä säällä& USKOKAA TAI ÄLKÄÄ, MÄ TEIN SEN!!!!!

Eilen puhuin tosissaan suurista suunitelmistani, kuinka aamulla kun herään juon sen puoli litraa vettä, ja alan crosstreinaamaan 30-60 minsaa. Believe it or not, I DID IT!!!! Ja se tuntui mahtavalta, paremmalta kuin mahtavalta. Ajattelin, että tänään illalla, crosstrainaisin vielä 30-60 min, ja tekisin vatsat ja selät. Tai sitten teen pilatesta. Ei tietoo viel, mut iltatreeni ois kiva, koska silloin myös olisin väsyneempi ja se taas auttaisi siihen, että saisin aikaisin unta, ja se taas olisi mahtavaa!!!!! Ehkä terveellisempi elämäni onnistumassa, noh en nuolaise taas ennen kuin tipahtaa. Uudenvuoden lupaukseksi, haluan yrittää lopettaa tupakanpolton. Jopa Alex sanoi tänään tarhaan mennessämme: "Hei äiti, etkö sä vois jo lopettaa ton polttamisen???" Siinä taas olin nolona:" Joo mä yritän uutenavuotena sitten." Alex:"No hyvä" PIENI herätys =)

Ja kuten aiemmin jo sanoin, en todellakaa tossa säässä jaksa panostaa millään pukeutumiseeni. Haluan vain, että tarkenen paikasta A, paikaa B. Kuitenkin, tässä päivän asu:


Eli päälläni oli Gina Trickotin ikuisuuden vanha hupparitunika, sen alla H&M:trikoopaita, jalassa H&M:n harmaat pilli farkut. Väritöntä... Mut no can do...

Ai niin ja jos en huomenna päivittele asioita, niin oikein hyvät Uudet vuodet teille. Olkaa varovaisia, käyttäkää suojalaseja, älkääkä räjäytelkö käsistä niitä paukkuja!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti